Γιώργος Λιάγκας: «Βουτιά» 2 μονάδων για τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ! Έπεσε ξανά σε νούμερα η εκπομπή!

Δεν μπορεί να σταθεροποιηθεί!

Γιώργος Λιάγκας: «Βουτιά» 2 μονάδων για τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ! Έπεσε ξανά σε νούμερα η εκπομπή!

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπορεί να σταθεροποιηθεί στην τηλεθέαση και η εκπομπή του χτες είχε «βουτιά» 2 μονάδων! Δύσκολη ημέρα για τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ, αφού έπεσε ξανά σε νούμερα. Εκεί που είχε ακουμπήσει το 10%, ξανά πήγε στα μονοψήφια.

Το Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα χτες, έκανε ποσοστά που έφεραν πονοκέφαλο στο κανάλι, αφού σε τέταρτο έφτασε μέχρι και το 5.2%. Η τηλεοπτική σεζόν είναι από τις πιο δύσκολες για τον παρουσιαστή και οι εξελίξεις τρέχουν συνεχώς.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ίδιος, δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη....

Δείτε όλα τα τέταρτα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ:

5.2
6
8.6
11
10
9.8
8.1
6.6

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό στην μεσημεριανή ζώνη:

Μεσημεριανή ζώνη


ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 20.3

ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 8.2

ΑLPHA: Ελένη 16.6

STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα 9.6

Open: Μεσημέρι Yes 8.8

ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 18.8

ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 24.8

STAR: Shopping Star 19.1

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας την Παρασκευή 31/1 έκανε σε σύνολο τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό 10%, αλλά πήγε και πολύ καλύτερα σε τέταρτα τηλεθέασης....

Η εξομολόγηση που έκανε για την Φαίη Σκορδά ο Γιώργος Λιάγκας και άφησε τους πάντες «κάγκελο»

Για μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας και έκανε μια αποκάλυψη που κανείς δεν γνώριζε για τον χωρισμό του από την Φαίη Σκορδά αναφέροντας στα λόγια του "Αισθάνεσαι ότι δεν αναπνέεις!". Να σημειωθεί πως το αγαπημένο αυτό πρώην ζευγάρι έχει επιλέξει ξεχωριστούς δρόμους εδώ και 4 χρόνια.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ με αφορμή τον χωρισμό του Δημήτρη Κοργιαλά και της Φωτεινής Ψυχίδου που έσκασε σα βόμβα στην εγχώρια showbi αποκάλυψε κάποιες δύσκολες στιγμές που είχε περάσει κι εκείνος όταν η απόφαση πάρθηκε και εγκατέλειψε το σπίτι του.

«Στα διαζύγια που υπάρχουν παιδιά κι επειδή στο 95% αυτός που αποχωρεί είναι ο πατέρας, είναι πάρα πολύ σκληρές οι πρώτες ώρες και οι πρώτες μέρες που φεύγεις από το σπίτι σου και κοιμάσαι χωρίς τα παιδιά σου. Εγώ έχω κλάψει πάρα πολύ στη ζωή μου. Τι πρώτες μέρες εκείνες έχω κλάψει όσο ποτέ άλλοτε» είπε στον αέρα του "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" στον ΣΚΑΙ και συνέχισε... «Αισθάνεσαι ότι δεν αναπνέεις τον ίδιο αέρα με τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο στη ζωή σου. Δεν αναπνέεις τον ίδιο αέρα, δεν αναπνέεις την ανάσα. Αυτό είναι πολύ άσχημο τις πρώτες μέρες…»

Να σημειωθεί πως μπορεί τα πράγματα με το ΕΣΡ και με όλα αυτά που δημιουργήθηκαν να έχουν... τελειώσει αλλά ακόμα ένα χτύπημα βρήκε τον παρουσιαστή πριν από λίγες ημέρες...