Άγριες Μέλισσες: Ανατροπή μεγατόνων στην τηλεθέαση! Μειώνουν την διαφορά με το MasterChef!

Χαμός σε Star και ΑΝΤ1!

Άγριες Μέλισσες: Ανατροπή μεγατόνων στην τηλεθέαση! Μειώνουν την διαφορά με το MasterChef!

Οι Άγριες Μέλισσες κατάφεραν το αδιανόητο και μειώνουν την διαφορά με το MasterChef στα νούμερα τηλεθέασης! Η ανατροπή είναι μεγατόνων και σας έχουμε τα ποσοστά για το δυναμικό κοινό. Δείτε αναλυτικά...

Με ένα πολύ δυνατό επεισόδιο χτες, οι Άγριες Μέλισσες έκλεισαν την ψαλίδα και ήρθαν πολύ κοντά στα νούμερα του MasterChef. Από την άλλη το επεισόδιο του ριάλιτι, δεν κατάφερε να συγκλονίσει το κοινό όσο, άλλα, αν και είχε πικάντικες στιγμές.

Για να καταλάβετε για τι ποσοστά μιλάμε και για τι διαφορά, η σειρά του ΑΝΤ1 έκανε χτες έως και 38%!

Δείτε τα τέταρτα για τις Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1:

22.4
24
32.9
38

Τα τέταρτα για το MasterChef στο Star:

30.8
37.2
32.7
34.1
39.8
33.6
32.8
36.9
41.5
35.2
28.2

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης για την prime time ζώνη:

Prime time


ALPHA: Έλα στη θέση μου 16,9

ALPHA: Έρωτας Μετά 9,6

ΑΝΤ1: Αν ήμουν πλούσιος 9,4

ANT1: Πέτα την φριτέζα 15,2

AΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 29,3

STAR: Master Chef 43,8

ΣΚΑΙ: 8 λέξεις 11,2

Αυτό είναι το επεισόδιο από τις Άγριες Μέλισσες που έσπασε τα κοντέρ στην τηλεθέαση

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 67

Το Διαφάνι είναι αναστατωμένο από το βάρος των αποκαλύψεων. Ο Νικηφόρος με το Μιλτιάδη προσπαθούν να μάθουν από τη Δρόσω αν η Ελένη είναι όντως ένοχη.

Η Δρόσω στριμωγμένη τους εναντιώνεται αλλά κανείς από τους δύο δεν δείχνει να πείθεται. Ο Δούκας είναι σίγουρος πως για όλα φταίει η Μυρσίνη που έβαλε μια απατεώνισσα στο σπίτι τους. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να δώσει λύση στο μυστήριο που ακούει το όνομα Σμαρώ; H Ελένη θα έρθει αντιμέτωπη με τον Κυπραίο και το γεγονός πως ξέρει το μυστικό της…Μη χάσετε το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για τις Άγριες Μέλισσες, για τον Θωμά και την Ελένη που κάνουν έρωτα!

Θα του παραδεχτεί την αλήθεια; Ο Μιλτιάδης, μπροστά στις νέες εξελίξεις αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση που του έκανε ο Δούκας, παρά τις αντιρρήσεις του Λάμπρου. Θα καταλάβει η Ανέτ την παγίδα που στήνει ο αδερφός της στο Μιλτιάδη έγκαιρα; Κι ενώ η Θεοδοσία με το Λάμπρο, αντιμετωπίζουν ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός, μια ξαφνική αδιαθεσία της Δρόσως θα ανησυχήσει το Νικηφόρο. Του κρύβει κάτι η μικρή Σταμίρη;