MasterChef Highlights: Η παίκτρια που φλέρταρε τον Ιωαννίδη, το ξέσπασμα on camera και η δολοφονία του φίλου διαγωνιζόμενης!

Όσα είδαμε χθες!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef Highlights: Η παίκτρια που φλέρταρε τον Ιωαννίδη, το ξέσπασμα on camera και η δολοφονία του φίλου διαγωνιζόμενης!

Όλα τα highlights έχουμε του χθεσινού επεισοδίου του MasterChef και θα σας τα δείξουμε ένα προς ένα. Από όλα θα σας δείξουμε την παίκτρια που φλέρταρε τον Ιωαννίδη, το ξέσπασμα ενός άλλου για την αποτυχία στο πιάτου αλλά και την αποκάλυψη διαγωνιζόμενης πως δολοφόνησαν τον φίλο της.

Από όλα είχε και χθες, ο διαγωνισμός μαγειρικής που θα αναδείξει τον επόμενο Έλληνα Master Chef, ο οποίος εκτός από το βραβείο θα πάρει και τις 50.000 ευρώ.

Το MasterChef παίρνει «φωτιά» στην τηλεθέαση, ωστόσο το STAR φέρνει ακόμη ένα πρόγραμμα που θα χτυπήσει το καμπανάκι της AGB.

MasterChef: Αυτή η παίκτρια ήρθε για να διεκδικήσει τον Πάνο Ιωαννίδη! Μπήκε και έκανε τους κριτές άνω κάτω!

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε την πιο χαρούμενη παίκτρια που ήρθε για να διεκδικήσει δυναμικά τον Πάνο Ιωαννίδη, τον οποίο χαρακτήρισε «Το αμόρε της»! Μπήκε μέσα στην κουζίνα και με τις ατάκες της έκανε τους κριτές άνω κάτω!

Και τι δεν είπε η παίκτρια αυτή! Από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε πως το αγόρι της είναι ο Πάνος Ιωαννίδης! Μπήκε λοιπόν στην κουζίνα και ξεκίνησε να πετάει τις ατάκες της στους κριτές!

Αφού μίλησε για τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες της από τον περσινό κύκλο, εξήγησε πως αποφάσισε να πάει στο MasterChef γιατί πρόσφατα έδωσε μάχη με τον καρκίνο, κάτι που την έκανε να χάσει 65 κιλά.

Δυστυχώς ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την ποδιά και δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

Ρίξτε και μια ματιά στα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef!

MasterChef: Αυτός ο παίκτης ενθουσίασε τους κριτές! «Το καλύτερο πιάτο που έχουμε δοκιμάσει»

Αυτός ο παίκτης που είδαμε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ενθουσίασε τους κριτές με το πιάτο που παρουσίασε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δε δίστασε να του πει ότι ήταν με διαφορά το καλύτερο πιάτο που έχουν δοκιμάσει μέχρι στιγμής!

Παρά το άγχος του, αυτός ο διαγωνιζόμενος κατάφερε να βγάλει πιάτο, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να είναι ο πρώτος που δοκίμασε.

Το άγχος του ήταν τόσο μεγάλο που προκειμένου να τον ηρεμήσει ο σεφ, του είπε το «ναι» πριν καν προλάβουν να δοκιμάσουν οι άλλοι δύο.

Στο μεταξύ είδατε την παίκτρια που πήγε στο χθεσινό επεισόδιο και ενθουσίασε τους κριτές με την ιστορία της;

MasterChef: Αυτός ο παίκτης ξέσπασε on camera για το πιάτο του! «Τα έκανα μαντάρα»

Αυτός ο παίκτης που είδαμε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, δεν άντεξε και ξέσπασε on camera για το πιάτο του μιας και δεν κατάφερε να το ολοκληρώσει! «Τα έκανα μαντάρα» παραδέχθηκε ο ίδιος.

Όλα ξεκίνησαν στραβά, με τον Ηρακλή, μιας και δεν κατάφερε να κάνει πολλά πράγματα στην προετοιμασία κάτι που του στοίχισε, μιας και δεν κατάφερε να βγάλει πιάτο.

Ενώ λοιπόν οι κριτές τον παρότρυναν να βάλει απλά το φαγητό στο πιάτο για να το δοκιμάσουν, εκείνος επέλεξε να στήσει, και έτσι δεν πρόλαβε να βάλει όλες τις παρασκευές στο πιάτο.

Έτσι δεν πέρασε στην επόμενη φάση και ξέσπασε μιας και τα έβαλε με τον εαυτό του.

Είδατε στο μεταξύ τον παίκτη που μπήκε και ενθουσίασε τους κριτές;

MasterChef: Πήγε μετά από ένα χρόνο και πήρε ξανά ποδιά!

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε έναν παίκτη, ο οποίος πήγε στο διαγωνισμό μετά από έναν ολόκληρο χρόνο και τα κατάφερε να πάρει ξανά ποδιά!

Ο Ιρφάν είχε καταφέρει να φτάσει και πέρυσι στο bootcamp και ήταν ο παίκτης που στην οντισιόν έκανε ένα πολύ καυτερό φαγητό που "ζόρισε" τους κριτές.

Αφού πέρυσι δεν κατάφερε να μπει στην τελική 22άδα, ήρθε και φέτος στο διαγωνισμό για να διεκδικήσει μία θέση και το κατάφερε,

Όχι μόνο δεν έκαψε τους κριτές, αλλά και οι τρεις βρήκαν το πιάτο του εξαιρετικό και του έδωσαν μία θέση στην επόμενη φάση!

Είδατε στο μεταξύ τον παίκτη που ξέσπασε on camera για το πιάτο του;

MasterChef: Αυτή η παίκτρια συγκλόνισε τους κριτές με την ιστορία της! Μίλησε για τον φίλο της που δολοφονήθηκε

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε την παίκτρια που με την ιστορία της συγκλόνισε τους κριτές μιας και μίλησε ανοικτά για τον φίλο της που δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της πριν από λίγο καιρό!

Η Μαριάννα μαγείρεψε εντυπωσιακά και το πιάτο της ενθουσίασε τους κριτές, γεγονός που της έδωσε με άνεση μία θέση στο Bootcamp.

Ωστόσο αυτό που πραγματικά συγκλόνισε, ήταν η ιστορία που είπε για τον φίλο της, ο οποίος ανήμερα την πρωτοχρονιά έπεσε νεκρός από μία σφαίρα που τον βρήκε και μάλιστα κατά λάθος.

Όπως εξήγησε η ίδια, ενώ προσπαθεί, ακόμα δεν έχει ξεπεράσει αυτή την ιστορία.

Είδατε στο μεταξύ τον παίκτη που πήγε για δεύτερη χρονιά και πήρε ξανά ποδιά;