Χτύπησε κόκκινο σε νούμερα το MasterChef - Χαμός με τα ποσοστά στο Star

Έκανε πάνω από 40%! Αδιανόητα νούμερα

Χτύπησε κόκκινο σε νούμερα το MasterChef - Χαμός με τα ποσοστά στο Star

Έχουμε τα νούμερα για το MasterChef και με τα ποσοστά έγινε χαμός στο Star. Χτύπησε κόκκινο το ριάλιτι μαγειρικής και το δυναμικό κοινό δεν το κούνησε ρούπι, ενώ στο κανάλι εννοείται πως ανοίγουν σαμπάνιες! Πως θα μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο άλλωστε;

Απέναντι οι Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1, προσπάθησαν να κρατηθούν με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, αλλά οι επίδοξοι σεφ εκτός από φωτιά στην κουζίνα, έβαλαν και φωτιά στους πίνακες τηλεθέασης. Για να καταλάβατε για τι ποσοστά μιλάμε, σε τέταρτο το MasterChef έφτασε έως και το 44%!

Τα τέταρτα τηλεθέασης για το MasterChef στο Star

32
38.9
33.8
35.9
44
38.4
34.8
38.3
43
28.8

Τα τέταρτα τηλεθέασης για τις Άγριες Μέλισσες

22
21.2
34.3
40.9

Το σύνολο τηλεθέασης της prime time ζώνης

Prime time

ALPHA: Έλα στη θέση μου 16,5

ALPHA: Σπίτι είναι 7,6

ALPHA: Έρωτας Μετά 7,7

ALPHA: Βερσαλίες 5,3

ΑΝΤ1: Αν ήμουν πλούσιος 12,0

ANT1: Πέτα την φριτέζα 14,9

ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 29,6

STAR: Master Chef 36,8

ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 11,2

OPEN: Hobbit: Ένα αναπάντεχο ταξίδι 5,8

Το επεισόδιο του MasterChef που χτύπησε κόκκινο σε νούμερα στο Star

Το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef τα είχε όλα! Τόσο από ευτράπελα, όσο και από συγκίνηση! Σας έχουμε όλα τα Highlights που προκάλεσαν εντύπωση, καθώς και σχολιάστηκαν αρκετά μιας και δεν έλειψαν τα νοήματα, οι σκληρές κριτικές και φυσικά η τελευταία ποδιά πριν περάσουν στην επόμενη φάση.

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef με τον παίκτη που είχε το πρόβλημα στην όραση του. Η ώρα των bootcamp για τον ίδιο έφτασε, όμως πέρασε ή όχι στην επόμενο φάση που ήταν η είσοδος του στο σπίτι;

Ο Βασίλης μαγείρεψε με την βοήθεια της Μαρίας, μιας κοπέλας από την παραγωγή που ήταν τα «μάτια» του. Ο ίδιος κατάφερε να το ολοκληρώσει και να το παραδώσει μπροστά στους κριτές και η πιο κρίσιμη ώρα ήρθα, όταν δοκίμασαν το φαγητό.

Ο Βασίλης, είχε ετοιμάσει κριθαρότο με μελάνι σουπιάς, όμως δεν είχε χρησιμοποιήσει άλλο μέρος της με αποτέλεσμα να μην περάσει στην επόμενη φάση κάτι που τον απογοήτευσε.

Οι κριτές συγκινήθηκαν όπως και ο ίδιος και σηκώθηκαν από την θέση τους για να τον αποχαιρετήσουν.

Masterchef: Αδιανόητο! Ο Κουτσόπουλος δοκίμασε πιάτο και παραλίγο να χάσει τα... δόντια του

Παραλίγο να χάσει τα... δόντια του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef. Το αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε όταν πήγε να δοκιμάσει από το πιάτο παίκτριας λίγο πριν δώσουν τις τελευταίες ποδιές τους.

Η Μαρία είχε την ιδέα να τηγανίσει το κριθαράκι που είχε στα υλικά της με μελάνι σουπιάς. Κάτι που δεν της βγήκε σε καλό, μόλις είδε το ύφος του κριτή όταν το δοκίμασε. Ήταν τόσο σκληρό που δεν μπορούσε να το καταπιεί., Μάλιστα, χρειάστηκε και νερό για να «καθαρίσει» το στόμα του από την γεύση που είχε το κριθαράκι της.

Από το πιάτο της δεν δοκίμασαν ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς, καθώς ήταν φανερό από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ότι το φαγητό της ήταν άψητο.

Οι τρεις κριτές του Masterchef ξέσπασαν σε γέλια με το περιστατικό, ενώ από την πλευρά της η Μαρία υποσχέθηκε να του κάνει τα έξοδα για τον οδοντίατρο. Λίγο πριν ο παίκτης με το πρόβλημα όρασης συγκίνησε.

Masterchef: Νοήματα πίσω από την πλάτη του Κουτσόπουλου έκανε ο Ιωαννίδης - Διεκδίκησε τον παίκτη;

Πίσω από την πλάτη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ο Πάνος Ιωαννίδης σήμερα στο Masterchef, έκανε νοήματα σε παίκτη για να καταφέρει να τον διεκδικήσει και να τον πάρει στην ομάδα του. Τελικά κατάφερε να φορέσει την δική του ποδιά;

Μια ημέρα έφτασε πριν γίνει η τελική δοκιμασία όπου θα κληθούν οι παίκτες να μαγειρέψουν ξανά με σκοπό την είσοδο τους στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής στο STAR. Μάλιστα, τα επεισόδια θα δούμε από την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Γιώργος είχε μαγειρέψει τόσο ωραία το πιάτο του που ο Πάνος Ιωαννίδης έδειξε αμέσως το ενδιαφέρον του, ενώ στην συνέχεια και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τον Σωτήρη Κοντιζά να μένει απέξω αφού έδωσε όλες τις ποδιές του.

Όταν ήρθε η ώρα της επιλογής ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε νοήματα πίσω από την πλάτη του Κουτσόπουλου για να τον πείσει, κάτι που τελικά έκανε...

Masterchef: Η σκληρή κριτή του Ιωαννίδη σε παίκτη - «Αν σε μια κουζίνα κουνήσεις το δάχτυλο στο σεφ»

Μια σκληρή κριτική ακούσαμε να κάνει σήμερα ο Πάνος Ιωαννίδης σε παίκτη του Masterchef. «Αν σε μια κουζίνα κουνήσεις το δάχτυλο στο σεφ τι γίνεται;», του είπε μεταξύ άλλων στο σημερινό και τελευταίο bootcamp για το φετινό παιχνίδι.

Ο σεφ δεν είχε ξεχάσει τη χειρονομία που του είχε κάνει ο Σταύρος στην οντισιόν και στην τρίτη και τελευταία μέρα του bootcamp, όπου κρινόντουσαν οι τελευταίες ποδιές των κριτών, αποφάσισε να του δώσει ένα καλό «μάθημα» για την συμπεριφορά του.

«Αν σε μια κουζίνα κουνήσεις το δάχτυλο στο σεφ τι γίνεται μετά; Το μενού θα έχει finger food. Η ταπεινότητα είναι μεγάλη αρετή», είπε με έντονο ύφος ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο Σταύρος μιλώντας στις κάμερες δήλωσε: «Δεν ήξερα τι να απαντήσω εκείνη τη στιγμή, αγχώθηκα γιατί λέω “τώρα δεν του άρεσε το πιάτο μου και την λέει για τον χαρακτήρα μου;”. Στην Κύπρο κάτω με τα παιδιά που κάνω παρέα όλοι θα πουν ότι δεν είμαι και ο πιο ταπεινός άνθρωπος. Αλλά έτσι μου αρέσει, έτσι γουστάρω. Εννοείται πάντα με μέτρο αλλά νομίζω το απέδειξα σήμερα».

Masterchef

Masterchef: Αυτό ο παίκτης πήρε την τελευταία ποδιά

Ολοκληρώθηκαν στο σημερινό επεισόδιο τα bootcamps του Masterchef με τους τρεις κριτές να δίνουν τις τελευταίες τους ποδιές. Ποιος ήταν ο παίκτης που πήρε την τελευταία ποδιά από τον Σωτήρη Κοντιζά, με τους υπόλοιπους να τον... απορρίπτουν.

Ο Ηλίας Ηλιόπουλος ο οποίος σπουδάζει πολιτικός μηχανικός πήγε στο ριάλιτι μαγειρικής για να δοκιμάσει τις ικανότητες του στην μαγειρική. Μάλιστα, στις οντισιόν είχε πάρει σε σκόνη ένα cheeseburger από γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού.

Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποφάσισε να του δώσει την τελευταία ποδιά από τις 8 που είχε να μοιράσει, παρ’ όλο που ήξερε πως απέμεναν πολλά ακόμη πιάτα για να δοκιμάσει.

O Ηλίας του είπε ότι κατά 25% πίστευε ότι θα το μετάνιωνε και επειδή ήταν ειλικρινής κέρδισε τελικά την ποδιά από τον κριτή.

Masterchef τελευταία ποδιά

Στα προηγούμενα bootcamps ένας παίκτης ξέσπασε σε κλάματα.