12 μονάδες κάτω το Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1 - «Σεισμός» στο κανάλι

Πτώση μεγατόνων! Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
12 μονάδες κάτω το Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1 - «Σεισμός» στο κανάλι

«Σεισμός» στο κανάλι του ΑΝΤ1 με τα νούμερα για το Καφέ της Χαράς αφού βρέθηκε 12 μονάδες κάτω από την περασμένη εβδομάδα! Έσκασε βόμβα μεγατόνων με τα ποσοστά και σας τα έχουμε όλα αναλυτικά!

Η μάχη του prime time ήταν γερή, αφού το μεγαθήριο του καναλιού είχε απέναντι και το MasterChef, αλλά και το My Style Rocks! Το star πήρε φαλάγγι τον ανταγωνισμό και η πτώση ήταν πάρα πολύ μεγάλη...

Για να καταλάβετε για τι ποσοστά μιλάμε, το Καφέ της Χαράς έφτασε σε τέταρτο το 15,9%! Τα ποσοστά της προηγούμενης εβδομάδας δεν ήταν σε καμία περίπτωση τόσο χαμηλά, αφού είχε κάνει και ρεκόρ! Δείτε το εδώ γιατί μιλάμε για σχεδόν.... καταστροφή!

Τα τέταρτα τηλεθέασης για το Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1 σε μονάδες:

  • 15.9
  • 16.9
  • 18.4
  • 27.5

Το σύνολο τηλεθέασης για το Καφέ της Χαράς, το MasterChef και το My Style Rocks στο δυναμικό κοινό:

  • Καφέ της Χαράς: 19,7
  • My Style Rocks: 10,4
  • MasterChef: 33,1

Tο επεισόδιο από το Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1 που έφερε σεισμό στο κανάλι - Είχε 12 μονάδες κάτω

Το "Καφέ της Χαράς" έχει επιστρέψει στη μικρή οθόνη με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές και στο επεισόδιο (21/2)! Η Χάιδω φτάνει σε κωμικοτραγικές ακρότητες εξαιτίας της ζήλιας της, καθώς έχει ανασκαλευτεί η υποψία της παλιάς σχέσης του Τάσου με τη συμπεθέρα τους, Κανέλα.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον ANT1

Επεισόδιο 08ο:

Η Βάλια - με τη βοήθεια του Δημήτριου που τον ζηλεύει ο Μάνος, που τον ζηλεύει η Αρετή - ανακαινίζει εκ των ενόντων το παλιό της σπίτι. Σε επιπλέον βοήθεια ο Δημήτριος επιστρατεύει όλες σχεδόν τις γυναίκες του χωριού που τον θαυμάζουν και τον ακολουθούν πιστά σε ό,τι κάνει και ό,τι πει.

Εν τω μεταξύ, η Αρετή, ακολουθώντας τις οδηγίες του Περίανδρου, ολοκληρώνει τη σχέση της με τον Μάνο. Παράλληλα, η Χάιδω φτάνει σε κωμικοτραγικές ακρότητες εξαιτίας της ζήλιας της, καθώς έχει ανασκαλευτεί η υποψία της παλιάς σχέσης του Τάσου με τη συμπεθέρα τους, Κανέλα.

Δείτε και σε ποια άλλη σειρά έχει παίξει ο νέος γραμματικός του "Καφέ της Χαράς". Σίγουρα δεν πάει ο νους σας!