Σαν βόμβα που εξερράγη στον ΑΝΤ1 τα νούμερα του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Θριάμβευσε ξανά στην late night ζώνη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σαν βόμβα που εξερράγη στον ΑΝΤ1 τα νούμερα του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τα νούμερα τηλεθέασης της AGB έφτασαν πριν λίγο στα χέρια μας αλλά και σε κάθε κανάλι. Στον ΑΝΤ1 τα ποσοστά που σημείωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης 4/3 με την εκπομπή του, The 2night show, ήταν σαν μια "βόμβα" χαράς που εξερράγη στο κανάλι.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου αφού έχει καταφέρει να χτίσει εδώ και αρκετά χρόνια το κοινό του, που τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του βήμα.

Τα βράδια που παίζει στον ΑΝΤ1 η εκπομπή The 2night show το κοινό παραμένει καθηλωμένο, σύμφωνα με τα όσα καταγράφουν τα μηχανάκια της Nielsen και συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης 4/3 ο παρουσιαστής σημείωσε ακόμα μια επιτυχία αφού έκανε στο δυναμικό κοινό το απίστευτο 23,9%, κατακτώντας για συνεχόμενη φορά την πρώτη θέση στην late night ζώνη!

Late night

  • AΝΤ1: The 2night show 23.9
  • ALPHA: Εκτός τροχιάς 3,8
  • STAR: X-men 22.0
  • ΣΚΑΙ: Υψηλά εγκλήματα 8,0
  • Mega: Μαύρα Μεσάνυχτα 2,9
  • Open: Criminal Minds 4,2

Τα τέταρτα της εκπομπής The 2night show ήταν επίσης συγκλονιστικά:

39,3

28,4

24,1

20

21,3

20,5

20,5

17,4

Ποιοι ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου που έκανε συγκλονιστικά νούμερα στον ΑΝΤ1

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την Κάτια Ταραμπανκό και τον Γιώργο Λάγιο, σε μια αποκλειστική συνέντευξη, όπου μίλησαν ανοιχτά για τη σχέση τους - δείτε εδώ αναλυτικά όσα αποκάλυψαν για πρώτη φορά!

Στην παρέα του «The 2Night Show» βρέθηκε και ο Κωστής Σαββιδάκης. Ο αγαπημένος, σε όλους, παπάς από τις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική, τα παραπανίσια κιλά που παραλίγο να του στοιχίσουν τα πόδια του, ενώ μοιράστηκε με τον Γρηγόρη άγνωστες πτυχές από την προσωπική του ζωή.

Τέλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Παναγιώτης Μήλας ήρθαν στην παρέα του Γρηγόρη και μίλησαν για την περίεργη γνωριμία τους.