Κορωνοϊός και τηλεθέαση: Ποιες εκπομπές «σκότωσε» ο ιός - Νούμερα για κηδείες...

Ποια κανάλια "θρηνούν";

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός και τηλεθέαση: Ποιες εκπομπές «σκότωσε» ο ιός - Νούμερα για κηδείες...

Είναι δεδομένο ότι ο κορωνοϊός έχει φέρει τα πάνω κάτω στην τηλεθέαση. Ποιες όμως είναι οι εκπομπές που έχει καταφέρει να "σκοτώσει" ο φονικός αυτός ιός; Έχουμε αναλυτικά τα νούμερα για κανάλια που θα στήσουν... κηδείες!

Παρακάτω θα αναλύσουμε, λοιπόν, ποια κανάλια και ποιες εκπομπές αυτών έχουν πληγεί...

Οι εκπομπές που "σκότωσε" ο κορωνοϊός

Πρώτο θύμα του κορωνοϊού το "Μεσημέρι yes" που σήμερα κατέβασε οριστικά ρολά - δείτε εδώ και όλο το αναλυτικό ρεπορτάζ! Και αφου είμαστε στο Opentv να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο κανάλι φαίνεται να περνάει δύσκολα με τον κορωνοϊό.

Η Κατερίνα Καινούργιου με το "Ευτυχείτε" που πριν την εποχή του κορωνοϊού περνούσε ακόμη και πρώτη χθες στο δυναμικό κοινό έκανε μόλις 6,1%!

Το OPEN Ελλάδα που ξεκίνησε δυναμικά με Χαριτάτο και Καραμέρο δυστηχώς κάνει νούμερα κάτω του μετρίου και μακριά από το μέσο όρο του καναλιού εχθές έκανε 3,3%! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα και να συμπαρασύρεται και να καταστρέφεται το κεντρικό δελτίο του Opentv που εχθές έκανε μόλις 2,3%!

Θύμα του κορωνοϊού και το "Happy Day" στον ALPHA που εχθές έκανε μόλις 8,1%! Το "Αλήθειες με την Ζήνα" επίσης κάνει χαμηλές πτήσεις με μόλις εχθές 9,2%! Χαμηλά και η νέα εκπομπή "Μένουμε ALPHA" με 5,4%, το "Deal" επίσης χαμηλά με 10,6%! Αποτέλεσμα του ντόμινο στον ΑLPHA να πηγαίνει χαμηλά και η ναυαρχίδα του καναλιού, το δελτίο ειδήσεων, που εχθές έκανε 12,3%!

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι κάποια από τα παραπάνω προγράμματα πριν τον κορωνοϊό τερμάτιζαν ακόμη και πρώτα στην ζώνη τους. Αυτός είναι και ο λόγος που στα κανάλια δεν υπάρχει καμία ανησυχία που κάποιες εκπομπές σημειώνουν χαμηλές πτήσεις.

Εκτιμούν στα προγράμματα των καναλιών πως όταν τα πράγματα ομαλοποιηθούν με την λαίλαπα του κορωνοϊού ο κόσμος θα ξαναγυρίσει στις συνήθειες του. Μάλιστα εκπομπέςς όπως το "Happy Day" και το "Ευτυχείτε" με την Κατερίνα Καινούργιου εκτιμούν στα κανάλια ότι μόλις περάσει η κρίση του κορωνοϊού θα χτυπήσουν νούμερα ρεκόρ καθώς ο κόσμος θα αναζητά σαν τρελός ανακούφιση στην ψυχαγωγία.

Ωστόσο, δείτε εδώ πως τα πήγε και ο ΑΝΤ1 στην τηλεθέαση εχθές εδώ!