Τηλεθέαση 23/5: Εξωπραγματικά νούμερα για ΕΙΚΟΝΕΣ και J2US - Το OPENTV πρώτο κανάλι

Δείτε αναλυτικά...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τηλεθέαση 23/5: Εξωπραγματικά νούμερα για ΕΙΚΟΝΕΣ και J2US - Το OPENTV πρώτο κανάλι

Σαμπάνιες ανοίγουν στην τηλεόραση του Opentv, καθώς εχθές στην τηλεθέαση 23/5 το κανάλι «έσκισε» στην prime time ζώνη. Τα νούμερα που σημείωσαν οι ΕΙΚΟΝΕΣ και το J2US είναι εξωπραγματικά.

Επέστρεψε ο Τάσος Δούσης μετά από 2 μήνες με τις ΕΙΚΟΝΕΣ με ένα φοβερό επεισόδιο για την εξωτική Ταϊλάνδη και άλλαξε όλη τη ζώνη της prime time για την τηλεόραση του Opentv, με αποτέλεσμα το εξαιρετικό J2US του Νίκου Κοκλώνη να κερδίσει κατά κράτος τον ανταγωνισμό και να τερματίσει πρώτο.

Πάμε όμως να τα δούμε όλα αναλυτικά

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση στη νέα ώρα που τον έβαλε το κανάλι, δηλαδή στις 21:00 το Σάββατο βράδυ, ξεκινάει με lead in από το δελτίο ειδήσεων μόλις 2,3%!!!

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ κάνουν το 2,3% στο πρώτο τέταρτο 7,8% στο δεύτερο 8,1% στο τρίτο 11,5% (εδώ ο Τάσος Δούσης κάνει το Open στην prime time δεύτερο κανάλι) και τελειώνουν στο τελευταίο τέταρτο με 10,5%

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ απογειώνουν το J2US και «σκίζουν» τον Παπαδόπουλο...

Στα σοβαρά της χθεσινής τηλεθέασης πρέπει να πούμε ότι εχθές, ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν είχε επανάληψη αλλά κανονικό επεισόδιο με Πάνο Μουζουράκη και Έλενα Παπαρίζου. Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, ο Τάσος Δούσης στα τέταρτα που κονταροχτυπήθηκε με το «Στην υγεία μας ρε παιδιά» κέρδισε με άνεση.

Έτσι και με αυτά τα απολύτως επιτυχημένα νούμερα στα 2 τελευταία τέταρτα για τις ΕΙΚΟΝΕΣ (11,5% και 10,5% έναντι του Σπύρου Παπαδόπουλου 8,6% και 10,7%) ... παίρνει την σκυτάλη ο Νίκος Κοκλώνης με το J2US και κάνει την διαφορά στον ανταγωνισμό με νούμερα ρεκόρ και με ισχυρό ανταγωνισμό.

Συγκεκριμένα το J2US κάνει 16,8% στην prime time και τερματίζει με διαφορά πρώτη εκπομπή το Σάββατο, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να κάνει 9,8%. Μάλιστα το J2US έφτασε μέχρι και 23,4% σε τέταρτο, νούμερο ρεκόρ για την εκπομπή. Δείτε ωστόσο εδώ, όλα τα highlight του χθεσινού επεισοδίου του J2US.