J2US - Highlights: Τα κλάματα στο πλατό, το μουστάκι του Σαμαρά και η αποχώρηση «φωτιά»

Όσα είδαμε χθες και μας έκαναν εντύπωση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
J2US - Highlights: Τα κλάματα στο πλατό, το μουστάκι του Σαμαρά και η αποχώρηση «φωτιά»

Τα κλάματα του Ξιαρχό στο πλατό, το μουστάκι που Τρύφωνα Σαμαρά που ξεκόλλαγε, αλλά και η αποχώρηση «φωτιά» είναι μερικά από τα highlights του χθεσινού επεισοδίου του Just the 2 of us. Πάμε ωστόσο να τα δούμε όλα αναλυτικά.

Ο Τάσος Ξιαρχό και η Κόνι Μεταξά ανέβηκαν στη σκηνή του J2US και ερμήνευσαν ένα υπέροχο τραγούδι του συγκροτήματος «Μέλισσες», με την κριτική επιτροπή να τους δίνει μερικά εξαιρετικά σχόλια. Ακούγοντάς τα, ο Τάσος Ξιαρχό δε μπόρεσε να συγκρατηθεί και έβαλε τα κλάματα στη σκηνή.

Πρόκειται για ένα από τα ζευγάρια που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν με τις εμφανίσεις τους στο μουσικό show του Open, και για το λόγο αυτό, κάθε εβδομάδα τα σχόλια είναι όλο και καλύτερα.

Η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό διάλεξαν να τραγουδήσουν το κομμάτι «Κύμα». Η ερμηνεία τους, συγκίνησε την κριτική επιτροπή, η οποία τους έκανε πολύ καλά σχόλια.

Ωστόσο μιας και μιλάμε για το J2US, έγινε γνωστό πως η Άσπα Τσίνα πρόκειται να φύγει από τον διαγωνισμό για λόγους υγείας. Δείτε εδώ ποια είναι η κατάσταση της υγείας της.

Ο γνωστός χορευτής, ακούγοντας την υπέροχη κριτική, συγκινήθηκε και δεν το έκρυψε, με την Κόνι Μεταξά να τρέχει να τον αγκαλιάσει για να τον παρηγορήσει.

Η βαθμολογία τους έφτασε στα ύψη, μιας και πήραν μόνο 9άρια και 10άρια, προετοιμάζοντας το έδαφος για ακόμα μία κορυφή στο show του Open.

Τα βαμμένα μαλλιά του Τάσου Ξιαρχό

Ενώ από την πρώτη κιόλας μέρα έχουμε συνηθίσει τον Τάσο Ξιαρχό να εμφανίζεται με ξανθά μαλλιά, σήμερα τον είδαμε στη σκηνή μελαχρινό. Η Κόνι Μεταξά έκανε την αποκάλυψη, πως τα μαλλιά του, του τα είχε βάψει ο μπαμπάς της, Λευτέρης Πανταζής, ενώ από τη μεριά του ο Τάσος είπε πως τα ρούχα τους τα είχε ράψει η μαμά του.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άναψε "φωτιές" με το μίνι φόρεμά της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανίστηκε στη σκηνή, με ένα μίνι φόρεμα, με το οποίο άναψε "φωτιές" και αναστάτωσε όλο το πλατό, ερμηνεύοντας το αγαπημένο κομμάτι, «Βάλε Φαντασία» στο πλευρό του Χρήστου Ζώτου.

Πολύς λόγος έχει γίνει για τις εμφανίσεις της αγαπημένης παρουσιάστριας στο μουσικό show του Open. Κάθε βδομάδα, μπορεί η κριτική να μην είναι η καλύτερη, ωστόσο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φροντίζει να εντυπωσιάζει με το look της.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και χθες όταν εμφανίστηκε στο πλατό με ένα μίνι αστραφτερό φόρεμα. Μαζί με τον παρτενέρ της, ερμήνευσαν ένα πολύ κλασικό τραγούδι και έφεραν το καλοκαίρι στη σκηνή του Open.

Χαμός έγινε και με τις φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με σορτσάκι. Δείτε την εδώ και θα "μείνετε"!

Η ίδια, με το χιούμορ της, αντιμετώπισε με τον καλύτερο τρόπο την κριτική που δέχθηκε, και για ακόμα μία φορά έκλεψε τις εντυπώσεις.

J2US: Χαμός στο πλατό με το μουστάκι του Τρύφωνα Σαμαρά

Ο Τρύφωνας Σαμαράς από την άλλη αποφάσισε να κάνει μία ανατρεπτική εμφάνιση, και έτσι μαζί με τη Χαρά Βέρρα, τραγούδησαν ένα ρεμπέτικο τραγούδι. Μάλιστα δε δίστασε να φορέσει και ένα ψεύτικο μουστάκι με το οποίο έγινε κακός χαμός στο πλατό.

Ακόμα μία εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στο αγαπημένο μουσικό show του Open. Φορώντας ένα ριγέ σακάκι και κρατώντας ένα μπουζούκι στο χέρι, ο αγαπημένος κομμωτής μετατράπηκε σε κανονικός ρεμπέτης.

Χαμός έχει γίνει και με την κόντρα του Τρύφωνα Σαμαρά με τον Λάκη Γαβαλά. Δείτε εδώ τα τελευταία σχόλια που έκανε ο αγαπημένος κομμωτής.

Ενώ λοιπόν τραγουδούσε στο πλευρό της αγαπημένης του παρτενέρ, ο Τρύφωνας Σαμαράς συνειδητοποίησε πως το μουστάκι του είχε ξεκινήσει να ξεκολλάει και προσπαθούσε να το φτιάξει.

Η κριτική που δέχθηκε στη συνέχεια ήταν απλά φοβερή, με τους κριτές να μην κρύβουν τον ενθουσιασμό τους για την νέα του αυτή προσπάθεια.

Η Άσπα Τσίνα αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της

Η Άσπα Τσίνα εμφανίστηκε για τελευταία φορά στη σκηνή του J2US, και κατά τη διάρκεια της κριτικής, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της, και σε μία επίπτωση που είχε πάνω της, δυσκολεύοντάς την στην ερμηνεία της.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μαζί με τον παρτενέρ της, Μάριο Πρίαμο, ερμήνευσαν το «Σαράκι» του Γιάννη Πάριου και προκάλεσαν την εντύπωση της κριτικής επιτροπής, μιας και επέλεξαν ένα δύσκολο αλλά την ίδια στιγμή εξαιρετικό κομμάτι.

Η Άσπα Τσίνα, προσπάθησε να χορέψει λίγο ενώ τραγουδούσε και για το λόγο αυτό, η Βίκυ Σταυροπούλου έκανε το σχόλιο, πως αυτή η πινελιά της άρεσε πολύ.

Εκείνη τη στιγμή, η Άσπα Τσίνα ξεκαθάρισε πως πρόκειται για κάτι πολύ δύσκολο για εκείνη μιας και τα πόδια της ήταν πρησμένα, όχι εξ΄αιτίας των τακουνιών της, αλλά λόγω του προβλήματος υγείας της. Δείτε εδώ τι αποκάλυψε η ίδια για τον λόγο που αποχωρεί από το J2US.

Μάλιστα, όταν χρειάστηκε να κατευθυνθούν προς το celebrity room, ο Μάριος Πρίαμος έπιασε το χέρι της, και τη βοήθησε να περπατήσει.

Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε

Ανάμεσα σε μερικές πολύ λαμπερές εμφανίσεις, είδαμε και το ζευγάρι που αποχωρεί από το παιχνίδι, αφού δεν κατάφερε να συγκεντρώσει μεγάλη βαθμολογία από τους κριτές και από τις ψήφους του κοινού.

Όλα τα ζευγάρια έβαλαν τα δυνατά τους, προκειμένου να παρουσιάσουν στους κριτές, ένα act που θα τους μείνει στο μυαλό και θα κερδίσει υψηλή βαθμολογία.

Ένα από τα ζευγάρια που δεν τα πήγε και τόσο καλά ήταν η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Λιβάνης, οι οποίοι ερμήνευσαν το τραγούδι «Έλα στον χορό». Η απόδοσή τους δεν ήταν ικανοποιητική και έτσι χρειάστηκε να αποχωρήσουν από το παιχνίδι, με τη δημοσιογράφο να σχολιάζει το πόσο πολύ πρόκειται να της λείψει αυτή η εμπειρία.

Δείτε εδώ τη σημερινή τους εμφάνιση: