Νίκος Μουτσινάς: Άσχημα τα πράγματα για το Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΙ

Τι συμβαίνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Μουτσινάς: Άσχημα τα πράγματα για το Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΙ

Από εκεί που η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, στον ΣΚΑΙ έκανε... χρυσά νούμερα και η μεσημεριανή ζώνη της άνηκε τώρα ξαφνικά έχει αρχίσει να... πέφτει σε ποσοστά και τα νέα είναι άσχημα ειδικά για την Τρίτη 9/6!

Για ακόμα μια φορά ο Νίκος Μουτσινάς έπεσε κάτω του 15% που για τα δεδομένα του είναι ένα πολύ άσχημα ποσοστό όταν έχεις συνηθίσει το κανάλι να κάνεις 20αρια...

Τι συμβαίνει με το Καλό Μεσημεράκι και το Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΙ

Μπορεί ο Νίκος Μουτσινάς να είναι ένα από τα πιο δυνατά πρόσωπα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, ωστόσο, όπως αναφέρουν πληροφορίες μας με βάση τα ποσοστά που σημειώνει την τελευταία εβδομάδα στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές την ερχόμενη σεζόν.

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 20,2
  • ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 6,2
  • STAR: Αλήθειες με την Ζήνα 14,3
  • Open: Open Ελλάδα 2,8
  • ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 21,5
  • ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 14,3
  • STAR: Shopping Star 18,8
  • ALPHA: Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι 6,7
  • Mega: Μαρία η Άσχημη 9,3
  • Mega: Singles 9,3
  • Alpha: Ελένη 14,8

Το ΣΚΑΙ ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στα τηλεοπτικά δρώμενα του χρόνου και ήδη έχει αρχίσει να... ξεκαθαρίζει τα τοπία και να "κλείνει" υποθέσεις. Μπορεί η μεταγραφή της χρονιάς που κυκλοφόρησε στα τηλεοπτικά πηγαδάκια να διαψεύστηκε από το κανάλι - δείτε εδώ ποιον αφορά - αλλά το ότι ο Νίκος Μουτσινάς θα δεχτεί αλλαγές στην ομάδα του αλλά και στο concept της εκπομπής είναι γεγονός!

Ένας κύκλος κλείνει για το Νίκο Μουτσινά - Άσχημα νέα

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τους θεατρόφιλους αφού ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να κλείσει τον κύκλο στην ζωή του που λέγεται "Βερβερίτσα".

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, "The 2night show", στον ΑΝΤ1 και ήταν πιο αποκαλυπτικός από ποτέ.

Νίκος Μουτσινάς τέλος Βερβερίτσα

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική του ζωή, μιλώντας για το παιδί που θέλει να υιοθετήσει - δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε - όσο και στα επαγγελματικά του.

Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά για τον κύκλο που κλείνει

Για την ακρίβεια δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ήταν λίγο τρομακτικό. Έγινε τόσο ξαφνικά αυτό που ανακοίνωσε η κυβέρνηση πως κλείνουν τα θέατρα. Ανακοινώθηκε, οπότε όλα έμειναν σε ένα πάγωμα του χρόνου. Το ανακαινισμένο Λαμπέτη έγινε θρίλερ, στοιχειωμένο Λαμπέτη. Τώρα μαζέψαμε τα πράγματα. Ήταν πολύ απότομο, δεν πρόλαβα να αποχαιρετήσω τον κόσμο που δουλέψαμε μαζί.

Η Βερβερίτσα δε θα συνεχιστεί του χρόνου. Την έπαιξα χειμώνα-καλοκαίρι και αρκετό χειμώνα. Όποιος ήθελε να τη δει την είδε. Ας έρθουν να δουν τα επόμενα. Δε γράφω κάτι τώρα, δε θα γράψω για του χρόνου. Μου αρέσει να βρω και κάποιου άλλου. Τώρα δε μου έρχεται να γράψω».