J2US: «Χτύπησε» κόκκινο στην τηλεθέαση

«Σαρώνει» στο γυναικείο κοινό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US: «Χτύπησε» κόκκινο στην τηλεθέαση

Για ακόμα ένα Σάββατο, το δημοφιλές show του Opentv, J2US, κατάφερε να «χτυπήσει» κόκκινο στα νούμερα τηλεθέασης και να κερδίσει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού. Μοναδικές εμφανίσεις και μπόλικο γέλιο, είναι τα μυστικά της απόλυτης επιτυχίας.

Σε συνεχή άνοδο είναι η τηλεθέαση του Just The 2 Of Us στο OPEN, με το επεισόδιο του Σαββάτου να καταγράφει μέσο όρο 13,3% στο δυναμικό κοινό, φτάνοντας το 17,7% σε τέταρτο. Το σόου του OPEN πέρασε μπροστά από την εκπομπή Στην Υγειά μας στον ΣΚΑΙ στο δυναμικό κοινό, με διαφορά 2,2 ποσοστιαίες μονάδες.

Μάλιστα, το επόμενο επεισόδιο έχει μία μεγάλη έκπληξη για τους τηλεθεατές. Δείτε εδώ το πρόσωπο που θα εμφανιστεί και θα προκαλέσει πανικό!

Το Just The 2 Of Us ήταν πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του στις γυναίκες 25-54 ετών, με μέσο όρο τηλεθέασης 14,6%, καταγράφοντας ποσοστό πάνω από 20% για περισσότερο από μισή ώρα. Την εκπομπή παρακολούθησαν περισσότεροι από 500.000 τηλεθεατές, με 1.800.000 τηλεθεατές να έχουν παρακολουθήσει το σόου του Open έστω για ένα λεπτό.

Πανικός έγινε και στο Twitter με το προηγούμενο επεισόδιο του J2US

Κανονικός πανικός έγινε στο Twiiter και με το προηγούμενο επεισόδιο του J2US, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν πως ο λόγος για τον οποίο έλειπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τη σκηνή, ήταν γιατί μάλλον οι υπόλοιπες μάζεψαν υπογραφές για να μην τραγουδήσει.

Μοναδικές εμφανίσεις και απίστευτο γέλιο. Το νέο επεισόδιο του J2US μας έκανε παρέα για ακόμα ένα Σάββατο και προκάλεσε σωστό πανικό.

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση του Τάσου Ξιαρχό και της Κόνι Μεταξά. Δείτε εδώ το καθηλωτικό act τους.

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα tweets για το σημερινό επεισόδιο του J2US