Τηλεθέαση τελικού MasterChef: Πήραν "φωτιά" τα κοντέρ της AGB με τα νούμερα

Δείτε αναλυτικά πόσο έφτασε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεθέαση τελικού MasterChef: Πήραν

Ο τελικός του MasterChef όπως ήταν σίγουρο κατάφερε να σπάσει τα κοντέρ της AGB βάζοντας "φωτιά" στην τηλεθέαση του ανταγωνισμού με τα νούμερά του!

Στο μαγειρικό ταξίδι που ξεκίνησε στις 27 Ιανουαρίου, μόνο δύο άτομα άντεξαν μέχρι το τέλος, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταύρος Γεωργίου. Σε έναν… μοναχικό τελικό, χωρίς φίλους και συγγενείς, οι τρεις κριτές ανακοίνωσαν το όνομα του νικητή και προανήγγειλαν το διαφορετικό από όσα ξέρουμε μέχρι σήμερα, MasterChef 5. Τι συνέβη, όμως, με την τηλεθέαση του reality μαγειρικής;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ο τελικός του MasterChef 4 σημείωσε ποσοστό 32,6% στο γενικό και 39,5% στο δυναμικό κοινό. Πέρυσι, τα ποσοστά ήταν 33,1% και 42% αντίστοιχα. Η τηλεθέαση του προγράμματος κινήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του πάνω από το 40% και στο κρίσιμο τέταρτο της ανακοίνωσης του αποτελέσματος έφτασε στο 45,3%.

Οι πρώτες δηλώσεις του Σταύρου Βαρθαλίτη μετά τον τελικό του MasterChef

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο μεγάλος νικητής του MasterChef 4, Σταύρος Βαρθαλίτης. Ο νικητής του ριάλιτι μαγειρικής αναφέρθηκε στο όνειρο του, αλλά και στο αν το πίστευε πως θα κερδίσει εκείνος το έπαθλο.

«Δεν κοιμήθηκα χθες το βράδυ από το άγχος μου… τελικά δε χρειάστηκε όνειρο για να κατακτήσω το πραγματικό μου όνειρο» εξομολογήθηκε ο νεαρός σεφ, τονίζοντας ότι θα δουλέψει πολύ σκληρά από ‘δω και πέρα.

Το πίστευε ότι θα είναι αυτός ο νικητής; «Κάτι μου ‘λεγε ότι είχα κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια και στις δύο δοκιμασίες, αλλά το κρατούσα για μένα! Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου, αλλά κρατούσα χαμηλά την… μπάλα, γιατί είχα να κάνω και με τον καλύτερό μου φίλο στο παιχνίδι».

Σταύρος Βαρθαλίτης MasterChef

Όσον αφορά το απόλυτο…. τριαντάρι που πήρε, ο νέος Έλληνας MasterChef δήλωσε: «Δεν το περίμενα ήξερα ότι είχα κάνει μία καλή προσπάθεια,… είμαι πολύ ευτυχισμένος που πήρα από αυτούς τους κριτές αυτή την ονειρική βαθμολογία. Ήταν ο καλύτερος, άριστος τρόπος για να κλείσει αυτός ο τελικός!», είπε στο star,gr.