Η ανακοίνωση του Opentv για τα νούμερα τηλεθέασης της Σίσσυς Χρηστίδου

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανακοίνωση του Opentv για τα νούμερα τηλεθέασης της Σίσσυς Χρηστίδου

Πως να μην πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Σίσσυ Χρηστίδου όταν ο τηλεοπτικός σταθμός Opentv την στηρίζει απεριόριστα και βγάζει ανακοίνωση για τα συγκλονιστικά νούμερα τηλεθέασης που κάνει στο κανάλι;

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές επιτυχίας στο Open τα Σαββατοκύριακα και για τον λόγο αυτό άλλωστε θα συνεχίσει την συνεργασία της με τον σταθμό και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ίσως με κάποιες αλλαγές.

Η ανακοίνωση του Opentv για τα νούμερα τηλεθέασης της Σίσσυς Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωση Opentv

Τα Σαββατοκύριακα ξεκινούν με χαμόγελο και τη Σίσσυ Χρηστίδου με την παρέα της να προτρέπουν τους τηλεθεατές «Έλα Χαμογέλα». Η ψυχαγωγική εκπομπή του Open το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουλίου, κατέγραψε πρωτιά στη ζώνη μετάδοσής της στις Γυναίκες 25-44 με μέσο όρο τηλεθέασης 20,4% (με δεύτερο κανάλι τον Alpha/ Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 19,2%). Η ψυχαγωγική εκπομπή που έχουν αγαπήσει οι τηλεθεατές διαγράφει σταθερά ανοδική πορεία, έχοντας κερδίσει την προτίμηση του του γυναικείου κοινού.Το Έλα Χαμογέλα ολοκληρώνει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουλίου με δύο ζωντανές εκπομπές με πολλές εκπλήξεις και χαμόγελα.

#elaxamogela
#opentv

Σίσσυ Χρηστίδου: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα»

Τα ευχάριστα νέα στα επαγγελματικά της, ανακοίνωσε η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Κυριακής στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα». Η παρουσιάστρια φαίνεται πως διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ποιο είναι το τηλεοπτικό της μέλλον, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Αφορμή στάθηκε το αποκλειστικό που έβγαλαν για την Ιωάννα Μαλέσκου και τον ΣΚΑΙ - Δείτε το εδώ.

Την ώρα λοιπόν που ο Αλέξης Μίχας παρουσίαζε τηλεοπτικό του ρεπορτάζ η Σίσσυ Χρησίδου, αποκάλυψε πως χθες υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου της με το OPENtv.

Η ίδια εξήγησε πως το συμβόλαιό που είχε υπογράψει ισχύει για ακόμη ένα χρόνο, με την χθεσινή υπογραφή ήταν η επισφράγιση του επιπλέον χρόνου.

Να σημειώσουμε πως η δήλωση της Σίσσυς Χρηστίδου επιβεβαίωσε το αποκλειστικό του Vanda's blog.