Έλα στη θέση μου: Η ανακοίνωση του ALPHA για την σειρά

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλα στη θέση μου: Η ανακοίνωση του ALPHA για την σειρά

Μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, το Έλα στη Θέση μου, που προβάλλεται στον ALPHA, έριξε τίτλους τέλους πριν λίγες ημέρες για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και το κανάλι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση δημοσιεύοντας στοιχεία από τα μηχανάκια της AGB που τονίζουν την επιτυχία που σημείωσε την φετινή σεζόν.

Η συγκεκριμένη σειρά έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη από τους τηλεθεατές γι αυτό και φυσικά συνεχίζει από Σεπτέμβρη με νέα επεισόδια και νέες προσθήκες ηθοποιών.

Η ανακοίνωση του ALPHA για τα νούμερα τηλεθέασης του Έλα στη Θέση μου

Όπου Σοφοκλέους και… βάσανα! Αλλά και έρωτες, φιλίες, συγκινήσεις, ανατροπές, χαμόγελα…

Το «Έλα στη θέση μου», η κωμική σειρά του Alpha, για τέταρτη συνεχή χρονιά βρέθηκε στην κορυφή της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού, κάνοντας τους δείκτες τηλεθέασης να χτυπάνε κόκκινο. Η σειρά τερμάτισε πρώτη κλείνοντας τη σεζόν 2019-2020 με σημαντικές πρωτιές, τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό. Συγκεκριμένα: πρωτιά στο σύνολο κοινού για τη σεζόν 2019-2020 με 18,8%. Πρωτιά στη ζώνη προβολής της (20:00-21:00) με 17,8% (Ειδήσεις ΣΚΑΪ 17,1%, Ειδήσεις STAR 15%, Ειδήσεις/«Αν ήμουν πλούσιος» ΑΝΤ1 14,4%, Ειδήσεις MEGA 5,2%, Ενας για όλους/Ειδήσεις/Εικόνες OPEN 5%). Πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 με 17,6% (STAR 16,5%, ΑΝΤ1 13,4%, ΣΚΑΪ 12,3%, MEGA 7,2%, OPEN 5,4%). Σε επιμέρους γυναικείο κοινό έφτασε το 22,5%.

Επίσης, και στη νέα ώρα μετάδοσής της, σημείωσε πρωτιά στη ζώνη προβολής της (21:00-22:00) με 21,6% (ΞΤ «Δύο και κάτι άντρες» STAR 10,3%, (Ε) ΣΕΙΡΩΝ ΑΝΤ1 9,6%, Θα γίνει της πολυκατοικίας ΣΚΑΪ 9,4%, ΞΤ OPEN 6,9%, (Ε) Σειράς MEGA 3,9%). Και πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 με 17,9% (STAR 13,7%, ΑΝΤ1 8,8%, ΣΚΑΪ 8,4%, OPEN 8,2%, MEGA 5,3%).

Επίσης, 1.225.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω και για 1 λεπτό το «Έλα στη θέση μου» κατά μέσο όρο. Οι ήρωες της σειράς δίνουν ραντεβού με το κοινό του χρόνου κι υπόσχονται νέες περιπέτειες, εκπλήξεις και ανατροπές.

Δείτε εδώ ποια ηθοποιός ανακοίνωσε πως μάλλον δεν θα είναι του χρόνου στην ομάδα!

Τέλος από το «Έλα στη Θέση μου» 4 χρόνια μετά - Το μακροσκελές κείμενο

Μετά από 4 ολόκληρα χρόνια, ένας από τους ηθοποιούς του «Έλα στη θέση μου» ανακοίνωσε το οριστικό τέλος του από τη σειρά, μέσα από ένα πολύ συγκινητικό μακροσκελές κείμενο που έγραψε κάτω από μία σειρά φωτογραφιών στον λογαριασμό του στο Instagram.

Η επιτυχημένη σειρά του ALPHA συνεχίζει ακάθεκτη εδώ και αρκετές σεζόν, ωστόσο μέσα στα χρόνια, δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί που αλλάζουν, φεύγουν ή έρχονται.

Αυτός είναι ο ηθοποιός που αποχωρεί από το «Έλα στη θέση μου»

Ένας από αυτούς τους ηθοποιούς είναι και ο Μιχάλης Μαρίνος, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να βρίσκεται στη σειρά και την επόμενη χρονιά, ενώ είχε ακουστεί πως τα είχε βρει με το κανάλι και πως θα συνέχιζε στο σίριαλ. Δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ.

Προκειμένου να αποχαιρετήσει τη σειρά αλλά και τους συναδέλφους του, ο Μιχάλης Μαρίνος έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση.

«4 υπέροχα χρόνια! Όμορφες στιγμές, καλές και δύσκολες, με γέλια, με χαρές και κούραση… Αλλά ωραία… Πολύ ωραία… Όμορφοι άνθρωποι, αγαπημένοι… Η τηλεοπτική μου οικογένεια για όλα αυτά τα χρόνια… Μπροστά και πίσω από τις κάμερες… Σας ευχαριστώ… Θα μου λείψετε όλοι… Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει…

Το ταξίδι για μένα φτάνει στο προορισμό του!! Ένα ταξίδι γεμάτο αγάπη, συναισθήματα, δημιουργία και χαμόγελα… Τα κρατάω στην καρδιά μου και χαμογελάω… Και μετά… ποιος ξέρει… «όπως έρθουν τα πράγματα». Αλλά δε σας ξεχνάω… θα έρχομαι να σας βλέπω που και που… Σας αγαπώ!», έγραψε ο Μιχάλης Μαρίνος.