Χαμός στο Opentv με Γκουντάρα, Χατζίδου, Κάκκαβα, Παύλου

Στον Θεό τα νούμερα του Καλοκαίρι #NOT

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στο Opentv με Γκουντάρα, Χατζίδου, Κάκκαβα, Παύλου

Τα χθεσινά 30/7 νούμερα του Καλοκαίρι #NOT έφεραν τεράστιο χαμό στο Opentv αφού χτύπησαν κόκκινο! Ο Γρηγόρης Γκουντάρας έχοντας στο πλευρό του τη Νάταλι Κάκκαβα, τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του σταθμού!

Αποτέλεσμα αυτού είναι να συζητιέται πολύ το όνομά του και για ακόμα ένα project, δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ που τα λέει όλα! Την Πέμπτη το πρωί, λοιπόν, το Καλοκαίρι #Not έκανε στο δυναμικό κοινό το απίστευτο 19% αφήνοντας πολύ πίσω τον ανταγωνισμό!

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Καλοκαίρι μαζί 9,8
  • ΣΚΑΪ: Newsroom 9,6
  • Mega: Μίνι καύσωνας 6,6
  • ALPHA: ALPHA παντού 10,3
  • Open: Καλοκαίρι #ΝΟΤ 19,0

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου και Γρηγόρης Γκουντάρας - Νάταλι Κάκκαβα μίλησαν στον αέρα του OPEN για τον καβγά τους

Στον αέρα του OPEN, μίλησαν η Ελένη Χατζίδου, ο Ετεοκλής Παύλου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα για τον καβγά που γραφόταν πως είχαν, λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής τους.

«Τελικά έχουμε τσακωθεί πάρα πολύ εμείς οι τέσσερις. Πάρα πολύ. Να δώσουμε αποκλειστικό: Σκοτωνόμαστε όλη μέρα», είπε η Νάταλι Κάκκαβα με χιούμορ, με την Ελένη Xατζίδου να απαντάει: «Φαίνεται άλλωστε. Με το που κλείνουν οι κάμερες..»

Από την άλλη πλευρά ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε στον αέρα: «Για να πούμε και τις αλήθειες. Ασχολήθηκα ποτέ εγώ; Οι τρεις σας ασχοληθήκατε, τα βρήκατε» και ο Ετεοκλής Παύλου απάντησε επίσης με χιούμορ: «Γιατί είπα εγώ κάτι;»

Ελένη Χατζίδου  Ετεοκλής Παύλου Γρηγόρης Γκουντάρας  Νάταλι Κάκκαβα καβγάς

Να σημειώσουμε πως η εκπομπή τους «Καλοκαίρι not», χθες συγκεκριμένα, σημείωσε σε τηλεθέαση "κόκκινο". Δείτε τα νούμερα αναλυτικά.

Τι είχε ειπωθεί για Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου και Γρηγόρη Γκουντάρα - Νάταλι Κάκκαβα και τον τσακωμό τους;

Πριν από λίγες ημέρες βγήκε η είδηση πως η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, είχαν έναν άγριο καβγά με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη σύζυγό του, Νάταλι Κακκαβά, με τους οποίους κιόλας θα παρουσιάσουν το πρωινού του OPEN. Ποια ωστόσο, είναι η αλήθεια;

«Τσακώθηκαν πάρα πολύ άσχημα και λέμε πάρα πολύ άσχημα. Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της εβδομάδας όταν είχε προγραμματιστεί η φωτογράφιση για την εκπομπή που πρόκειται να κάνουν, έφτασαν τα ζευγάρια αλλά εκεί για έναν λόγο που ξέρουμε πυροδοτήθηκε πάρα πολύ το κλίμα.

Ο λόγος ήταν η ατάκα του ενός, όταν σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ποιος θα είναι πρώτο όνομα, εκείνος υπονόησε τον εαυτό του. Αυτό ήταν αρκετό ώστε να στηθεί καβγάς. Η γραμμή από το κανάλι είναι ότι όλοι θα έχουν τον ίδιο ρόλο στην εκπομπή», αποκαλύφθηκε στο Happy Day - Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες του καβγά.