Big Brother - τηλεθέαση 7/9: Αυτά είναι τα νούμερα μετά τις δηλώσεις περί... βιασμού!

Η πτώση ήρθε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother - τηλεθέαση 7/9: Αυτά είναι τα νούμερα μετά τις δηλώσεις περί... βιασμού!

Πρώτο επεισόδιο Big Brother εχθές 7/9 μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τις δηλώσεις του Αντώνη Αλεξανδρίδη περί... βιασμό γυναικών και τα νούμερα τηλεθέασης σημείωσαν πτώση!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το βράδυ της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου, το… μικρότερης διάρκειας επεισόδιο του Big Brother κατόρθωσε να συγκεντρώσει ποσοστό τηλεθέασης 23.1% στο γενικό σύνολο και 23.9% στο δυναμικό κοινό.

Αναμένουμε, σίγουρα, να δούμε πως θα εξελιχθεί η ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού στο Big Brother τις επόμενες ημέρες.

Ωστόσο, δείτε εδώ την ανακοίνωση που εξέδωσε ο σταθμός ΣΚΑΙ για το περιστατικό!

Big Brother: Γιατί ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έχει τοποθετηθεί για το περιστατικό με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη;

Μικρούτσικος Ανδρέας Big Brother Αντώνης Αλεξανδρίδης

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου και σας τις μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's blog του Youweekly.gr ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναμένεται να τοποθετηθεί στο Live της Παρασκευής χωρίς όμως να πει τα αυτονόητα και να μακρηγορήσει χωρίς λόγο.

Η παρέμβαση του Μικρούτσικου θα είναι καταλυτική ώστε να γίνει κατανοητό ότι συμπεριφορές σαν του Κρητικού δεν πρόκειται να γίνου ανεκτές στο μέλλον και να ξαναγυρίσει η συζήτηση στα του παιχνιδιού. Είναι ο μόνος που μπορεί να σώσει το ριάλιτι αλλά και τον ΣΚΑΙ αυτή την στιγμή...