«Σούσουρο» με τα νούμερα (12/9) της Ναταλίας Γερμανού

Ξεκίνησε τη σεζόν με πρωτιά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σούσουρο» με τα νούμερα (12/9) της Ναταλίας Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού έκανε χθες (12/9) για ακόμα μία χρονιά πρεμιέρα στον ALPHA με το «Καλύτερα δε γίνεται» και δημιουργήθηκε κανονικό σούσουρο στο κανάλι με τα εντυπωσιακά νούμερα που σημείωσε η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Με νέα ομάδα, νέο πλατό και νέο αέρα, η Ναταλία Γερμανού καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό στην παρέα της. Η παρουσιάστρια θα μας κρατάει συντροφιά κάθε Σάββατο και Κυριακή στη 13.50.

Το Καλύτερα δε γίνεται φαίνεται πως εντυπωσίασε ήδη από εχθές το κοινό με τις νέες στήλες του και τα ρεπορτάζ του - δείτε εδώ ένα που παρουσίασε για το τηλεοπτικό μέλλον του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου - και του χάρισε πολύ καλά νούμερα.

Αυτά είναι τα νούμερα (12/9) της Ναταλίας Γερμανού που δημιούργησαν σούσουρο

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 11,5
  • ΣΚΑΙ: Annie 11,1
  • ΑLPHA: Καλύτερα δε γίνεται 14,3
  • Mega: Μαριχουάνα στοπ 10,2
  • Star: Τα φιλαράκια 9,7
  • ΕΡΤ: Συμβαίνει στην Ευρώπη 1,0

Ναταλία Γερμανού: Η απίστευτη ατάκα για την ηλικία της! - "Γιατί γελάς;"

Αποκλειστικά πλάνα από το νέο επεισόδιο του “The Bachelor”, το οποίο θα προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη, προβλήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Η Ναταλία Γερμανού με αφορμή την 38χρονη Έλενα Μπάση έκανε ένα σχόλιο για την ηλικία της!

Μετά την προβολή του βίντεο η Ναταλία Γερμανού θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο που στόχο είχε μια από τις διαγωνιζόμενες και συγκεκριμένα την Έλενα Μπάση για την ηλικία της οποίας πολλά έχουν ακουστεί.

«Δε ξέρω τι θα κάνεις Παναγιώτη, θέλω την τραγουδίστρια Έλενα Μπάση για πάντα μέσα. Θα της δίνεις για πάντα τριαντάφυλλο γιατί με κάποιο τρόπο πρέπει και εμείς οι 38χρονες να εκπροσωπηθούμε σε αυτό το σόου. Γιατί γελάς δε καταλαβαίνω; Και εγώ 38 είμαι. Ξεκινήσαμε σχεδόν μαζί τις καριέρες μας, και πρέπει όλες οι 38χρονες να εκπροσωπούμαστε σε αυτά τα παιχνίδια. Απλώς εκείνη είναι πιο ξανθιά, πιο αδύνατη, πιο γυμνασμένη και βεβαίως πιο καλή τραγουδίστρια από εμένα που δε πατάω νότα» είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.