Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Σε αυτή την εκπομπή θα είναι φέτος!

Του ταιριάζει πολυ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Σε αυτή την εκπομπή θα είναι φέτος!

Μάθαμε τελικά σε ποια εκπομπή θα εμφανίζεται φέτος ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και χαρήκαμε πολύ για αυτό καθώς του ταιριάζει και θα της δώσει άλλον αέρα!

Πολύς λόγος είχε γίνει τους τελευταίους μήνες γύρω από το όνομα του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και το τηλεοπτικό του μέλλον μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την ελληνική τηλεόραση.

Πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο γνωστός κριτικός ταινιών θα αναλάμβανε μια δική του εκπομπή αφιερωμένη στον κινηματογράφο ενώ άλλα δημοσιεύματα τον ήθελαν στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Τελικά οι προβλέψεις αυτές έπεσαν έξω αφού ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θα εμφανίζεται κάποιες φορές στο «Καλύτερα δε γίνεται» προκειμένου να παρουσιάζει τις προτάσεις του για τις ταινίες που αξίζει να παρακολουθήσουμε αλλά και κάποιες συνεντεύξεις του.

Η αρχή μάλιστα έγινε σήμερα με την Ναταλία Γερμανού να τον υποδέχεται θερμά. Δείτε την λαμπερή πρεμιέρα!

Κουτσογιαννόπουλος

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Το υπονοούμενο όλο νόημα για την Ελένη - «Όποιος κατάλαβε κατάλαβε»

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος εξηγούσε το θέμα το οποίο θα παρουσίαζε στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και δεν δίστασε να πετάξει και ένα υπονοούμενο, το οποίο η παρουσιάστρια το κατάλαβε.

Αυτό είναι το υπονοούμενο του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου στην Ελένη

«Ο λόγος δεν είναι μόνο επειδή είναι επειδή είναι μια γυναίκα από το Hollywood. Είναι ένα σύμβολο. Είναι η κατάλληλη γυναίκα για να κλείσει ένας κύκλος. Η πρώτη της εμφάνιση ήταν πριν 85 χρόνια, σε πιάνει ζαλάδα. Η ταινία «όσα παίρνει ο άνεμος» που ήρθε και στην επικαιρότητα.

Η ηθοποιός ήταν πάντα διακριτική, πάντα μαχητική, ακόμα και πέρσυ έκανε μια μήνυση επειδή κάτι δεν της άρεσε, επειδή τη συκοφάντησαν. Κατάλαβες γιατί τη διάλεξα; Δεν είναι απλά μια ηθοποιός που έτυχε να επιβιώσει. Είναι ένα πρότυπο που δεν υπάρχει ομοιότερο και είναι το σινεμά. Το πράγμα που αγαπάω περισσότερο, το σινεμά», είπε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Τότε η Ελένη Μενεγάκη του απάντησε: «Εγώ το έπιασα το υπονοούμενο κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε».