Συναγερμός στον ALPHA με την σειρά Αγγελική - Τι συμβαίνει

Τα νούμερα τηλεθέασης προκάλεσαν προβληματισμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συναγερμός στον ALPHA με την σειρά Αγγελική - Τι συμβαίνει

Συναγερμός πρώτου επιπέδου φαίνεται πως έχει χτυπήσει στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης που κάνει η νέα σειρά, Αγγελική.

Το κανάλι, μετά το τέλος του Έρωτας Μετά, που ούτε κι εκείνο έσκιζε σε τηλεθέαση αποφάσισαν να επενδύσουν ξανά στην μυθοπλασία προσθέτοντας την Αγγελική στην prime time ζώνη αλλά... δεν τσουλάει.

Απόδειξη αυτού και τα προχθεσινά αλλά και τα χθεσινά 22/9 νούμερα στα οποία έκανε 11,2% στο δυναμικό κοινό... Οι πρώτες σκέψεις είναι να πειραματιστούν στον ALPHA λίγο με την ώρα αν συνεχίσει η κατάσταση αυτή.

Οποιαδήποτε απόφαση ωστόσο θα παρθεί μετά το τέλος και της επόμενης εβδομάδας.

Prime time

  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 14,4
  • ALPHA: Αγγελική 11,2
  • ΑΝΤ1: Ταξί 6,3
  • ΑΝΤ1: Ήλιος 14,3
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 21,1
  • STAR: Greece Next Top Model 28,7
  • ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 10,4
  • Mega: Ευτυχισμένοι μαζί 8,2
  • OPEN: Επικίνδυνες παρέες 8,6

Αγγελική: Η άγνωστη σχέση της πρωταγωνίστριας του ALPHA με τη Φιλαρέτη Κομνηνού

H νέα σειρά του ALPHA, Αγγελική έχει καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και μόλις πριν από λίγες μέρες αποκαλύφθηκε μέσα από συνέντευξη που παραχώρησαν οι δυο τους, η άγνωστη σχέση που έχει η πρωταγωνίστρια Μαίρη Μηνά με τη Φιλαρέτη Κομνηνού.

Λίγες μέρες μόνο έχει ξεκινήσει η νέα αυτή σειρά ωστόσο η αλήθεια είναι πως οι τηλεθεατές έχουν "κολλήσει".

Αυτή είναι η άγνωστη σχέση της πρωταγωνίστριας της Αγγελικής με τη Φιλαρέτη Κομνηνού

Έχετε απλώσει τις φτερούγες σας στη Μαίρη Μηνά;

«Πέρυσι είχαμε συνεργαστεί στην "Ορέστεια" του Αισχύλου από το Εθνικό Θέατρο στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου. Έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, το γιο μου στο «Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι». Είναι η πρώτη φορά που κάνει τηλεόραση, πέρα από το γεγονός ότι την εκτιμώ, νιώθω την ανάγκη να την προστατέψω καθώς μπαίνει σε έναν καινούργιο κόσμο»

Η Φιλαρέτη Κομνηνού σας φροντίζει στα πρώτα σας τηλεοπτικά βήματα;

«Πολύ. και της τρέφω μεγάλη ευγνωμοσύνη. Είναι πολύ γενναιόδωρη και καίρια τόσο στις συμβουλές της όσο και στη στάση της γενικότερα. Μαθαίνω από εκείνη, ακόμη και παρατηρώντας τη μέσα στην όλη διαδικασία. Έχει ψυχραιμία και μια πηγαία φροντίδα για τα πράγματα, καθώς επίσης και μια δύναμη που προσωπικά με εμπνέει πολύ», λέει η ίδια στο περιοδικό Τηλεθεατής.