ΣΚΑΙ: "Μαύρη" μέρα για το κανάλι στην τηλεθέαση

5 προγράμματα του σταθμού έκαναν μονοψήφια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΣΚΑΙ:

"Μαύρη" ημέρα ξημέρωσε για το κανάλι του ΣΚΑΙ. Όταν έπιασαν στα χέρια τους την τηλεθέαση του Σαββάτου 3/10, δεν πίστευαν στα μάτια τους, καθώς μονοψήφια σημείωσαν 5 προγράμματα του σταθμού.

Συγκεκριμένα, 5 δυνατές εκπομπές, στις οποίες έχει ποντάρει το κανάλι του Φαλήρου, σημείωσαν πολύ χαμηλά νούμερα, παρόλο που κάποια έκαναν πρεμιέρα.

Ας ξεκινήσουμε από νωρίς το πρωί. Εκεί ο Γιώργος Αυτιάς με την ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα», έπιασε την τελευταία θέση με 7,5%, με τέταρτο να φτάνει μέχρι το 12,1%.

Στην πρωινή ζώνη, η επίσης εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα», που ξεκινάει ακριβώς μετά τον Γιώργο Αυτιά, σημείωσε 9,6% με τέταρτο να φτάνει το 9,5%.

Στη συνέχεια στη μεσημεριανή ζώνη πρεμιέρα έκανε το DOT, ωστόσο δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα, αφού σημείωσε 7,1 %. Πρεμιέρα, έκαναν και οι Θαλασσόλυκοι οι οποίοι έκαναν 8,6%, επίσης πολύ χαμηλά νούμερα.

ΣΚΑΙ τηλεθέαση DOT

ΣΚΑΙ τηλεθέαση Θαλασσόλυκοι

Από την άλλη την "βάση" έπιασε το My style rocks Gala, - όπου είχαμε μια αποχώρηση «φωτιά» - το οποίο σημείωσε 10,1%.

ΣΚΑΙ τηλεθέαση my style rocks

Ο κορωνοϊός "χτύπησε" και τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Ραγδαίες αλλαγές στο στην Υγεία μας ρε παιδιά στον ΣΚΑΙ

Αρκετές θα είναι οι αλλαγές που θα γίνουν στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" του Σπύρου Παπαδόπουλο στον ΣΚΑΙ κι αυτό γιατί ο κορωνοϊός δεν αφήνει τίποτα ανεπηρέαστο!

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η αγαπημένη ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΙ, η οποία παίζεται σε επανάληψη πρόκειται να ξεκινήσει το πρώτο Σάββατο του Οκτώβρη, δηλαδή στις 03 του μήνα. Ωστόσο, τίποτα δε θα είναι ίδιο με τις προηγούμενες εκπομπές.

Η πανδημία και η ανάγκη για μεγαλύτερη ασφάλεια σε μία εκπομπή με δεκάδες καλεσμένους, μουσικούς, χορευτές και γεμάτα τραπέζια φέρνει αλλαγές και μία εντελώς νέα εκπομπή θα βγει στον αέρα. Όπως θα δείτε, η διάταξη των τραπεζιών αλλάζει, το ίδιο γίνεται και... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr