Πάμε Δανάη: Κατακόρυφη πτώση στα χθεσινά 12/10 νούμερα της Δανάης Μπάρκα

Άσχημα τα πράγματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάμε Δανάη: Κατακόρυφη πτώση στα χθεσινά 12/10 νούμερα της Δανάης Μπάρκα

Κατακόρυφη πτώση σημείωσαν τα μηχανάκια της AGB το πρωί της Δευτέρας 12/10, όσον αφορά την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, Πάμε Δανάη, στο Mega!

Για την ακρίβεια, η Δανάη μπορεί εδώ και μέρες να βρίσκεται στα μονοψήφια, αλλά ποτέ μέχρι εχθές δεν είχε πέσει τόσο... χαμηλά!

Το πρωί της Δευτέρας 12/10 βγήκε τελευταία στην πρωινή ζώνη σημειώνοντας στο δυναμικό κοινό 3,9%! Πράγμα που σημαίνει πως η παραγωγή θα αναθεωρήσει τις επιλογές που έχει να μπορέσει να αναδείξει καλύτερα αυτό τον "θησαυρό" που κρατάει στα χέρια της γιατί η αλήθεια είναι πως η Δανάη έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό και είναι ταλαντούχα.

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 14,9
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 14,2
  • Mega: Πάμε Δανάη 3,9
  • ALPHA: Ώρα για Μελέτη 9,4
  • Open: Ευτυχείτε 10,8
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 14,3

Η εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα στο Πάμε Δανάη που είχε συζητηθεί

Στη εκπομπή (07/10) "Πάμε Δανάη" εμφανίστηκε η παρουσιάστρια φορώντας ένα μπλουζάκι με το σύνθημα "Σιγά μην φοβηθώ" και στέλνει με αυτόν τον τρόπο τον δικό της μήνυμα.

7/10: Ασφαλώς μια ιστορική μέρα. Είναι η μέρα που αποδείχθηκε ότι υπάρχει δικαιοσύνη, έστω και μετά από χρόνια. Ο Παύλος Φύσσας δικαιώθηκε και ο δολοφόνος του μαζί με την Χρυσή Αυγή πήραν αυτό που τους άξιζε.

Έτσι με την σειρά της, η Δανάη δήλωσε: «Στα εύκολα και στα δύσκολα θα είμαστε εδώ. Είναι μια μέρα ιδιαίτερη. Το μυαλό όλων μας είναι στο εφετείο και στον Άρειο Πάγο, γιατί όλοι περιμένουμε αυτή την απόφαση. Τη δικαίωση μιας μάνας που έχασε το παιδί της και τη δικαίωση όλων των μανάδων που τους στέρησε κάποιος την αγκαλιά των παιδιών τους, τη δικαίωση για κάθε πατέρα που ονειρεύεται να έχει αγκαλιά το παιδί του, τη δικαίωση για όλους τους ανθρώπους που ονειρευόμαστε έναν πλανήτη ισότιμο, ασφαλή και δίκαιο για όλους μας. Είναι ιδιαίτερες στιγμές, αλλά είμαστε εδώ για κάθε άνθρωπο που θέλει να βλέπει έναν κόσμο καλύτερο και να μπορεί να ονειρεύεται ελεύθερα».

Δανάη Μπάρκα μπλούζα

Δες ολόκληρο το βίντεο με το συγκινητικό της μήνυμα: