Ευχάριστα νέα για την Αγγελική Νικολούλη - «Σάρωσε» με τα χθεσινά (18/12) νούμερα

Χαρές στον ALPHA

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την Αγγελική Νικολούλη - «Σάρωσε» με τα χθεσινά (18/12) νούμερα

Τα χθεσινά (18/12) νούμερα τηλεθέασης έφτασαν και τα νέα για την Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή της, Φως στο Τούνελ φαίνεται πως είναι πολύ ευχάριστα. Η αγαπημένη παρουσιάστρια κατάφερε να «σαρώσει» για ακόμα μία φορά.

Η έμπειρη παρουσιάστρια έχει αποδείξει πως η εκπομπή της είναι διαχρονική και το κοινό της δείχνει την εμπιστοσύνη του με έμπρακτο τρόπο.

Η επιτυχία της μάλιστα ξεπερνά το τηλεοπτικό πεδίο, αφού εδώ και λίγο καιρό έχει κυκλοφορήσει και το νέο της βιβλίο. Δείτε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Κάθε Παρασκευή η Αγγελική Νικολούλη καταφέρνει να βρεθεί στην πρώτη θέση της late night ζώνης. Χθες μάλιστα, σημείωσε 19,6% στο δυναμικό κοινό, την ώρα που οι ανταγωνιστές της, το Χιούστον το Λύσαμε στον ΑΝΤ1 και ο Φρουρός των συνόρων στο Mega, «έπαιξαν» σε μονοψήφια ποσοστά.

Αγγελική Νικολούλη τηλεθέαση

Αυτά τα νούμερα σημείωσε χθες (18/12) η Αγγελική Νικολούλη

Late night

  • ΑΝΤ1: Χιούστον το λύσαμε 6.9
  • Mega: Ο φρουρός των συνόρων 4,4
  • ALPHA: Φως στο Τούνελ 19,6

Ποια υπόθεση εξέτασε χθες βράδυ στην εκπομπή της η Αγγελική Νικολούλη

Ένα φρικτό έγκλημα που αποκάλυψε το «Τούνελ», ζωντανεύει είκοσι δύο χρόνια μετά. Το παιδί ζητούσε επίμονα από τον πατέρα να μάθει που έθαψε τη μητέρα που σκότωσε…

Όταν εκείνος αποφυλακίστηκε, υπέδειξε το σημείο που εξαφάνισε το πτώμα της. Το «Τούνελ» βρίσκεται στον τόπο και μιλά με τους πρωταγωνιστές αυτής της απίστευτης ιστορίας.

Παράλληλα η εκπομπή ερευνά την παράξενη υπόθεση ενός άνδρα που χάθηκε από νοσοκομείο. Η αδελφή του δίνει το δικό της αγώνα, προσπαθώντας να βρει την άκρη του νήματος στο αλαλούμ που έχει προκύψει με νοσοκομεία και νεκροτομεία.

Το «θαύμα» των Χριστουγέννων περιμένουν οι συγγενείς του Γάλλου χορευτή, που χάθηκε το καλοκαίρι. Η έκκληση της μάνας για ένα σημάδι ζωής του πριν από τα γενέθλιά του, είναι συγκινητική.