Καινούργιου και Δούσης εξαφάνισαν τον ανταγωνισμό και «κονταροχτυπήθηκαν» για την κορυφή στο OPEN

«Σάρωσαν» στο δυναμικό κοινό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καινούργιου και Δούσης εξαφάνισαν τον ανταγωνισμό και «κονταροχτυπήθηκαν» για την κορυφή στο OPEN

Παραμονή πρωτοχρονιάς εχθές και ο κόσμος τελευταία μέρα του χρόνου έδειξε τις προτιμήσεις του στα προγράμματα της τηλεόρασης. Σε ρεπορτάζ αναλυτικό σας περιγράψαμε πως η Μουρμούρα στο δυναμικό κοινό με την Καίτη Γαρμπή εξαφάνισε Αργυρό και ΣΚΑΪ μαζί με Ρέμο Ρούλα και Mega.

Όμως η μεγάλη έκπληξη στις χθεσινές τηλεθεάσεις παραμονή πρωτοχρονιάς, ήταν η εκπομπή Εικόνες με τον Τάσο Δούση. Συγκεκριμένα η χθεσινή εκπομπή με θέμα Βιένννη που ήταν επανάληψη και ξεκίνησε το μεσημέρι στις 14:45 έκανε απίθανα νούμερα φτάνοντας το εκπληκτικό 12,1. Μάλιστα το πρόγραμμα Εικόνες με τον Τάσο Δούση ήταν πρώτο στην ζώνη του πανελλαδικά εξαφανίζοντας των ανταγωνισμό μεγάλων καναλιών.

Τάσος Δούσης Βιέννη

Η μεγάλη έκπληξη όμως για τις Εικόνες με τον Τάσο Δούση δεν ήταν μόνο αυτή. Η ταξιδιωτική εκπομπή με μέσο όρο 12,1 ήταν το καλύτερο πρόγραμμα του καναλιού και έφερε ισοβαθμία με την Κατερίνα Καινούργιου και το «Ευτυχείτε» που επίσης έκανε 12,1 μέσο όρο στο δυναμικό κοινό και επίσης ήταν πρώτο πρόγραμμα στην ζώνη του.

Τάσος Δούσης και Κατερίνα Καινούργιου ισοπαλία στην κορυφή του ΟPEN. Με τις καλύτερες προϋποθέσεις έφυγε ο παλιός χρόνος για τους δυο παρουσιαστές του καναλιού. Να δούμε τι εκπλήξεις θα τους επιφυλάσσει η νέα χρονιά!

Οι Εικόνες του Τάσου Δούση έρχονται με νέο επεισόδιο αυτή την Κυριακή 3/1

Την προηγούμενη Κυριακή (27/12) ο Τάσος Δούσης μας μετέφερε μαγευτικές Εικόνες από το νομό της Ευρυτανίας και αυτή την Κυριακή 3/1, στην πρώτη προβολή της αγαπημένης ταξιδιωτικής εκπομπής για το νέο έτος, θα συνεχίσει να μας ξεναγεί στον υπέροχο αυτό τόπο.

Ένα συγκλονιστικό, άγριο τοπίο μέσα στην φύση που καθηλώνει. Oι «Εικόνες», εξερευνούν αυτή την ομορφιά και χάνονται στην μαγεία της Ευρυτανίας. Στην αρχή επισκέπτονται την φημισμένη Ιερά Μονή Προυσού. Πριν φτάσουν όμως στον κορυφαίο θρησκευτικό προορισμό περνούν από τη μοναδική θέση «Κλειδί» και ανακαλύπτουν τα περίφημα «Πατήματα της Παναγίας». Από το σημείο αυτό σύμφωνα με την παράδοση, πέρασε η Παναγία στο δρόμο της για τον Προυσό.

Στη συνέχεια η ομάδα εξερευνά τα πανέμορφα χωριά της Ευρυτανίας όπως το Παλαιό Μικρό Χωριό και τις Κορυσχάδες και γίνεται ένα με τους κατοίκους της περιοχής στο Καρπενήσι, οι οποίοι τους επιφυλάσσουν την πιο θερμή υποδοχή. Εκεί δοκιμάζουν γλυκές και αλμυρές τοπικές σπεσιαλιτέ, κάνουν γευστικά ταξίδια στα παιδικά μας χρόνια και προτείνουν εναλλακτικές μορφές τουρισμού!

Δείτε το trailer της εκπομπής εδώ.