Εικόνες: Απίστευτα τα χθεσινά 10/1 νούμερα της ταξιδιωτικής εκπομπής του Τάσου Δούση

Κατάφερε να ξεχωρίσει στην prime time ζώνη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εικόνες: Απίστευτα τα χθεσινά 10/1 νούμερα της ταξιδιωτικής εκπομπής του Τάσου Δούση

Σε μια δύσκολη ζώνη, όπως αυτή της prime time, ο Τάσος Δούσης και η διαχρονική μα συνάμα αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή "Εικόνες" κατάφεραν να ξεχωρίσουν και όχι μόνο εχθές, Κυριακή 10/1, αφού αρκετές φορές στο παρελθόν κατέκτησαν την πρώτη θέση.

Συγκεκριμένα, το επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Opentv ήταν το τρίτο και τελευταίο από το μαγευτικό ταξίδι του Τάσου Δούση στην Ευρυτανία - πάρτε μια γεύση εδώ από το trailer της εκπομπής.

Τα νούμερα που έκαναν οι Εικόνες του Τάσου Δούση

Η εκπομπή Εικόνες που το βράδυ της Κυριακής έκανε στο δυναμικό κοινό 12,5%, έπαιξε απέναντι από το "Ταξί" του ΑΝΤ1 το οποίο μπορεί να έκανε κι αυτό 12,5 αλλά έχασε στα... σημεία ή αλλιώς στα τέταρτα. Για την ακρίβεια τα τέταρτα που τα δυο project έπαιζαν ταυτόχρονα το Ταξί έκανε 11,9-12-14,1 ενώ οι Εικόνες 12-12,6 και 14,4.

Επίσης και ο ALPHA έμεινε πίσω με το Akis Food Tour που έπαιξε σε επανάληψη αφού στα τέταρτα που βρέθηκε απέναντι από τον Τάσο Δούση έκανε 8,6-8,9-7,8.

Την ίδια τραγωδία βίωσε και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και του Star.

Ο Τάσος Δούσης και η εκπομπή Εικόνες, λοιπόν, ήταν από τις πρώτες επιλογές των τηλεθεατών το βράδυ της Κυριακής.

Να υπενθυμίσουμε πως ο παρουσιαστής - εκδότης αυτή την περίοδο ταξιδεύει στην Αίγυπτο για τις ανάγκες των γυρισμάτων των Εικόνων και ετοιμάζει συγκλονιστικά επεισόδια γι' αυτό παραμείνετε συντονισμένοι...

Μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έκανε μια ανάρτηση πάνω σε αυτό γράφοντας χαρακτηριστικά:

"Ταξιδεύω στην Αίγυπτο και αισθάνομαι τυχερός που η δουλειά μου για άλλη μία φορά με «απελευθερώνει»
Θέλω να ξέρετε ότι το συγκεκριμένο ταξίδι στην «Γη των Φαραώ» πραγματοποιείται κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, πρωτόγνωρες και στενάχωρες. Εύχομαι το ρίσκο που πήραμε να μας βγει σε καλό και να γυρίσουμε υγιείς και γεμάτοι ΕΙΚΟΝΕΣ! Κάθε Κυριακή ραντεβού 20:00 @opentvgr. Θέλω να θυμάστε ότι όπως τώρα εγώ ταξιδεύω,σε λίγο θα μπορείτε να το κάνετε και εσείς. Το κακό θα περάσει και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Εγώ είμαι εδώ για να σας θυμίσω ακριβώς αυτό... Ότι δηλαδή η ζωή θα επανέλθει!!! Πάρτε ιδέες από το ταξίδι μου στην Αίγυπτο και προγραμματίστε τον επόμενο δικό σας ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ"

Εικόνες Τάσος Δούσης