Πρωινό - τηλεθέαση 26/1: Δεύτερη μέρα στην εκπομπή ο Λιάγκας και έπεσαν σε νούμερα

Αποκαθήλωση μέσα σε λίγες ώρες; Έχασαν την πρωτιά από την Κατερίνα Καινούργιου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωινό - τηλεθέαση 26/1: Δεύτερη μέρα στην εκπομπή ο Λιάγκας και έπεσαν σε νούμερα

Η αποκαθήλωση ήρθε μια μέρα μετά, όπως φαίνεται, για το Πρωινό! Μπορεί στην "πρεμιέρα" τους ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά να βγήκαν πρώτοι με συγκλονιστικά νούμερα, αφήνοντας πίσω κατά πολύ τον ανταγωνισμό αλλά ένα 24ωρο μετά φαίνεται πως το κοινό άρχισε να αφήνει αυτούς...

Αναλυτικά τα χθεσινά 26/1 νούμερα του Πρωινού

Συγκεκριμένα στο δυναμικό κοινό το Πρωινό έκανε 15,5%, δηλαδή έπεσε κοντά στις 8 μονάδες σε σύγκριση με τα ποσοστά της Δευτέρας, και βγήκε δεύτερο στην πρωινή ζώνη αφού η Κατερίνα Καινούργιου απέναντι με την εκπομπή Ευτυχείτε κατάφερε και συγκέντρωσε 16,3%.

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 15,5
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 8,4
  • Mega: Πάμε Δανάη 7,0
  • ALPHA: T-Live 11,3
  • Open: Ευτυχείτε 16,3
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 10,1

Η αλήθεια είναι πως ήταν κάτι που το βλέπαμε να έρχεται απλά όχι τόσο γρήγορα... Το θέμα είναι θα συνεχίσει η... κατηφόρα ή όχι; Θα το δείξει ο χρόνος...

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα για την επιστροφή του στο Πρωινό

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του, ο παρουσιαστής που είχε προκαλέσει αναστάτωση στον ΣΚΑΙ όταν παρουσίαζε την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», θέλησε να κάνει την ανακοίνωση στο προφίλ του στο Instagram.

Δημοσίευσε μια παλιά του φωτογραφία από τον ΑΝΤ1 με την πρώην σύζυγό του, Φαίη Σκορδά και έγραψε:

«Απο αυριο ξανα μαζι με τη @fayskorda στο @toprwino_ant1 στην εκπομπη που δημιουργησαμε μαζί με τοση αγαπη πριν απο 10 χρονια. Μαζι μας, μπροστα και πισω απο τις καμερες φιλοι και συνεργατες, η πιο δυνατη παρεα της ελληνικης τηλεορασης, αποφασιμενοι με κεφι και καλη διαθεση, να σας κανουμε να περνατε όμορφα οπως ολα αυτα τα 10 χρονια. Σας περιμενουμε απο αυριο και καθε μερα στις 10:00 στον @ant1tv να συνεχίσουμε όλοι μαζι την αγαπημενη τηλεοπτικη πρωινή μας συνηθεια. @d_ougarezos @tasostergiakis @litsa.patera @petros.syrigos @perrisyrou @nancyparadeisanou @papamerikaterina @periklis_vourthis @alexmichas_».

Γιώργος Λιάγκας Φαίη Σκορδά Πρωινό