Τηλεθέαση 29/1: «Ξεφούσκωσε» το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα

Δεν πρόλαβε να κλείσει εβδομάδα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεθέαση 29/1: «Ξεφούσκωσε» το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα

Τη Δευτέρα (25/1), ο Γιώργος Λιάγκας έκανε τη μεγάλη του επιστροφή στο Πρωινό ωστόσο, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, η εκπομπή κατάφερε να "ξεφουσκώσει" σε νούμερα μιας και χθες (29/1) έφυγε και πάλι από την πρώτη θέση της πρωινής ζώνης.

Το κοινό είχε μεγάλη απορία να δει ξανά μαζί το πρώην ζευγάρι, κάτι που φάνηκε στα νούμερα της πρεμιέρας. Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε σίγουρα έναν άλλο αέρα στην εκπομπή και η είσοδος των νέων συνεργατών αποτέλεσε μία "ανάσα" για το Πρωινό που είδε ξαφνικά τα ποσοστά του να εκτοξεύονται.

Σταδιακά όμως τα νούμερα έπεσαν και έτσι χθες, η Κατερίνα Καινούργιου άρπαξε την ευκαιρία και πέρασε ξανά στην πρώτη θέση της πρωινής ζώνης, με την εκπομπή της να σημειώνει 13,7% στο δυναμικό κοινό, την ώρα που το Πρωινό έφτασε στο 12,3%.

Σκορδά Λιάγκας τηλεθέαση

Τα χθεσινά (29/1) νούμερα της πρωινής ζώνης

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 12,3
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 9,1
  • Mega: Πάμε Δανάη 7,8
  • ALPHA: T-Live 10,2
  • Open: Ευτυχείτε 13,7
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 7,5

Πρωινό - Έξαλλος ο Λιάγκας: «Με φωνάξατε για να λέω την άποψή μου ή για να συμφωνώ με τη δική σας;»

Έξαλλος έγινε στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας, με αποτέλεσμα να μην αντέξει και να ξεσπάσει στο πλατό, λέγοντας πως δεν θέλουν να ακούγεται η δική του άποψη όταν είναι διαφορετική από τη δική τους.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε κατά την διάρκεια του σχολιασμού των δηλώσεων του Στέφανου Τσιτσιπά.

Πρωινό Έξαλλος Λιάγκας

«Εδώ με φωνάξατε για να λέω την άποψή μου ή για να συμφωνώ με τη δική σας; Εγώ αυτό δεν μπορώ να το ανεχτώ για πολύ να ξέρετε. Αν με φωνάξατε να έρθω εδώ για να ακούω τη δική σας άποψη και να συμφωνώ, να αντέξω μια βδομάδα, δυο βδομάδες; Παραπάνω δεν θα αντέξω. Εδώ με φωνάξατε επειδή έχω άποψη», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Έχω κάτι για να σε ηρεμήσω. Έχω την Ανθή Σαλαγκούδη», είπε η Φαίη και κάπως έτσι το κλίμα ηρέμησε.