Survivor 4: Τα έβαλε με την Σοφία η Καρολίνα - «Προκαλεί πολύ με την συμπεριφορά της»

Αφορμή για ακόμη μια φορά στάθηκαν οι ψήφοι της ομάδας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Τα έβαλε με την Σοφία η Καρολίνα - «Προκαλεί πολύ με την συμπεριφορά της»

Με ένα έντονο ξέσπασμα της Καρολίνας ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor, με την ίδια να τα βάζει αυτήν την φορά με την Σοφία Μαργαρίτη.

Οι εντάσεις του χθεσινού συμβουλίου του νησιού φαίνεται να συνεχίστηκαν και στις καλύβες των παικτών και ιδιαίτερα σε αυτή της Κόκκινης ομάδας.

Survivor 4 Καρολίνα ξέσπασμα σε σοφία μαργαρίτη

Συγκεκριμένα, η Καρολίνα έστησε στον τοίχο την Σοφία, καθώς η δεύτερη έχει υποστηρίξει πολλές φορές πως οι ψήφοι είναι φτιαχτοί, καθώς οι περισσότεροι παίκτες μεταξύ τους συνεχώς κατευθύνουν τον έναν τον άλλο, για το ποιον θα βγάλουν στον ντάκο, με την Ανθή και τον Περικλή να είναι αυτοί που η πλειοψηφία της ομάδας θέλει να διώξει.

Αυτό όμως φαίνεται να ισχύει και από την πλευρά της Σοφίας, μιας και η ίδια παρόλο που κατηγορεί την συμπεριφορά αυτή, είχε αλληλοψηφιστεί με την Μαριάνθη προκειμένου να μην συγκεντρώσει πολλές ψήφους η Ανθή, ενώ έβγαλε στην σέντρα και τον Γιώργο Κοψιδά.

Survivor 4 spoiler 23/2: Ποιον δίνει υποψήφιο η Καρολίνα

Όπως πολύ σωστά σας αποκάλυψε το Youweekly.gr νικητές της πρώτης ασυλίας εχθές στο Survivor ήταν η Μπλε ομάδα, άρα για ακόμα μια φορά παρακολουθήσαμε τους Κόκκινους να παλεύουν για την ατομική ασυλία της οποίας νικήτρια ήταν η Καρολίνα!

Η αλήθεια είναι πως η Καρολίνα είχε μείνει τελευταία μαζί με τον Γιώργο Κοψιδά, αλλά όταν ο ηθοποιός κατάλαβε ότι έχουν μείνει οι δυο τους να παλεύουν απλά τα παράτησε και της έδωσε τη νίκη απλόχερα! Μάλλον, εμπιστεύεται πολύ την κρίση της για να της δώσει τέτοιο πλεονέκτημα...

Και κάπως έτσι οι παίκτες πέρασαν στο συμβούλιο του νησιού που... εκεί κι αν έγινε το έλα να δεις! Για να μην σας τα πολυλογώ ωστόσο, η ομάδα των Κόκκινων ψήφισε την πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση που αυτή δεν ήταν άλλη από την Ανθή Σαλαγκούδη, αφού όλοι πλέον με ελάχιστες εξαιρέσεις Σοφίας και Μαριάνθης, την κατηγορούν ανοιχτά πως δεν προσφέρει τίποτα στην ομάδα!

Στην χθεσινή ψηφοφορία η Καρολίνα είδαμε να "σταυρώνει" την Σοφία Μαργαρίτη, οπότε είναι ξεκάθαρα πως με το πλεονέκτημα της ασυλίας που της δόθηκε, ο παίκτης που θα δείξει για υποψήφιο προς αποχώρηση είναι η Σοφία Μαργαρίτη, αν δεν την προλάβει η ομάδα της και την βγάλουν εκείνοι από τους ψήφους!

Survivor 4 spoiler 23/2 υποψήφιος από Καρολίνα

Από την άλλη θα υπάρξει και τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση που για εμάς εκεί θα παιχτεί ντέρμπι ανάμεσα σε Παπαδόπουλο και Ντάφυ, εφόσον η ομάδα που κερδίζει σήμερα είναι αυτή!