ALPHA: Αρνητικό ρεκόρ στα νούμερα της Τατιάνας Στεφανίδου εχθές 25/3

Πάει και πιο κάτω άραγε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ALPHA: Αρνητικό ρεκόρ στα νούμερα της Τατιάνας Στεφανίδου εχθές 25/3

Γενικά δεν θα μπορούσε να πει κάποιος πως φέτος είναι η χρονιά του ALPHA! Από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς ίσως αυτός να έχει πέσει λίγο έξω από άποψη... επιλογών ώστε να καταφέρει να προσεγγίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η αλήθεια είναι πως εχθές, 25 Μαρτίου, όλοι οι σταθμοί σημείωσαν πτώση στα ποσοστά τηλεθέασής τους όπως μπορείτε να δείτε και εδώ που τα έχουμε όλα αναλυτικά, αλλά και στο παρακάτω πλέγμα που αφορά κυρίως την πρωινή ζώνη της τηλεθέασης.

Αναλυτικά τα ποσοστά της Τατιάνας Στεφανίδου

Η άλλη αλήθεια, επίσης, είναι πως η Τατιάνα Στεφανίδου φέτος, σύμφωνα με όσα καταγράφουν από όταν ξεκίνησε τα μηχανάκια της AGB δεν είναι και τόσο προσιτή στο κοινό. Μάλιστα, έχει πέσει αρκετές φορές σε "λάθη" που έχουν εξοργίσει τους τηλεθεατές με αποτέλεσμα κάθε μέρα να την εγκαταλείπει όλο και περισσότερο ο κόσμος.

Την Πέμπτη, πραγματικά αυτό τερματίστηκε. Έκανε στο δυναμικό κοινό 3,9%, το χαμηλότερο όλο του σταθμού. Ακόμα και το Battle of the couples που πάει για κόψιμο έκανε παραπάνω: 5,0

Πρωινή ζώνη

Τα τέταρτα της, δε, ξεκίνησαν με 2,2 και συνέχισαν με 4,9-5,9-4,7-4,2-4,2-2,5-2,7-3,7...

Εμείς στην θέση του ALPHA πάντως θα κοιτούσαμε ξανά τις επιλογές μας. Αν και κάτι έχει πάρει το αυτί μας πως, δεν υπάρχει θέση για την Τατιάνα Στεφανίδου στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα. Εδώ θα είμαστε να τα πούμε αναλυτικά όταν έρθει η ώρα...