Ολυμπιακοί Αγώνες - τηλεθέαση 2/8: Η εμφάνιση του Πετρούνια "έσπασε" τα κοντέρ!

Πόσο έκανε σε νούμερα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ολυμπιακοί Αγώνες - τηλεθέαση 2/8: Η εμφάνιση του Πετρούνια

Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών, Λευτέρης Πετρούνιας έθεσε τον πήχη ψηλά καθώς μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο δήλωσε: «Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω στην κορυφή, θα τα πούμε στο Παρίσι».

Η εμφάνιση του Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό

Το πρωί της Δευτέρας 2/8 ο Ελληνικός λαός συντονίστηκε στην συχνότητα της ΕΡΤ2 για να παρακολουθήσει τον ολυμπιονίκη και τα κοντέρ της τηλεθέασης "τρελάθηκαν αφού ο τελικός των κρίκων σημείωσε μέσο όρο 34,4% στο δυναμικό κοινό και 30% στο γενικό σύνολο.

«Δεν μου αρέσει η δεύτερη και η τρίτη θέση...»

Στις πρώτες του δηλώσεις μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ήταν ένας εξαιρετικός τελικός, πολύ δύσκολος. Η εκκίνησή του ήταν τρομερά δύσκολη. Είναι πολύ ανάμικτα τα συναισθήματα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι ξανά στα μετάλλια μετά από πανδημία, χειρουργείο και όσα έχω περάσει. Υπάρχει μια γλυκόπικρη γεύση, γιατί μου αρέσει να κερδίζω, δεν μου αρέσει δεύτερη και τρίτη θέση. Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω ξανά την πρώτη»
Σχετικά με το πώς νιώθει, σχολίασε: «Δικαίωση, ότι καλώς συνέχισαν να πιστεύουν όσοι πίστευαν σε μένα και με στήριζαν στις δύσκολες στιγμές. Είναι και απάντηση σε όσους πίστεψαν ότι δεν θα καταφέρω να επιστρέψω μετά το χειρουργείο».