Πέφτει το Big Brother 2 - Τα νούμερα που έκανε στη δεύτερη ημέρα προβολής του

Που να αρχίσουν και τα νέα project...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέφτει το Big Brother 2 - Τα νούμερα που έκανε στη δεύτερη ημέρα προβολής του

Δεύτερη ημέρα προβολής χθες 30/8 για το Big Brother 2 και όπως είδαμε από τα νούμερα τηλεθέασης έπεσε αρκετά από την ημέρα της πρεμιέρας του με Γκουντάρα και Κάκκαβα στο τιμόνι της παρουσίασης. Παρόλο που ανταγωνισμός στην prime time ζώνη δεν υπάρχει δεν κατάφερε να παραμείνει ψηλά.

Με το live stream πλέον να είναι εκτός ανακοινώσεων και web με τους χρήστες των socia media να διαμαρτύρονται, ο κόσμος δεν μπορεί να διαμορφώσει άποψη για τους 14 παίκτες, κάτι που όπως φαίνεται τους τράβηξε να μην δουν χθες το ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, η δεύτερη ημέρες προβολής του Big Brother, σημείωσε 17,1%, ενώ σε τέταρτο έφτασε το 22,2%.

Aυτά είναι τα νούμερα του Big Brother

Prime time

  • ΑΝΤ1: Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι 10,3
  • ΣΚΑΙ: Big Brother 17,1
  • Mega: Κάτω παρτάλι 7,2
  • ALPHA: Το σόι σου (E) 19,7
  • ALPHA: Μην αρχίζεις την Μουρμούρα (E) 15,9
  • STAR: Μαχητές των δρόμων 6 13,2
  • OPEN: Ήμασταν κάποτε στρατιώτες 6,5

Τα τέταρτα

  • 13,3
  • 15,9
  • 15,1
  • 19,2
  • 21
  • 22,2
  • 20,1
  • 16
  • 11,4

Αυτά είδαμε χθες στο Big Brother (30/8)

«Σιχαίνομαι τέτοιου είδους ανθρώπους, δεν μπορώ, θέλω να φύγω»

Με αρκετά άσχημα και περίεργα νέα ξεκίνησε το σημερινό (30/8) επεισόδιο του Big Brother. Συγκεκριμένα, η Γιώτα Μυλωνά, από την πρώτη κιόλας μέρα, ζήτησε να αποχωρήσει, επιβεβαιώνοντας το spoil που είχε κυκλοφορήσει.

Η εν λόγω παίκτρια από τις πρώτες κιόλας ώρες φάνηκε να μην μπορεί να ταιριάξει με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους και είχε κρατήσει ήδη τις αποστάσεις από τους περισσότερους.

Μάλιστα, σε μια συζήτηση που είχε με τον Κρητικό της παρέας, Κώστα, έβγαλε για τα καλά το φτυάρι και να άρχιζε να τους θάβει, δηλώνοντας πως είναι... ψωνάρες και πως με τέτοιου είδους ανθρώπους, τους σιχαίνεται.

Ο Κώστας Στυλιανάκης αποκάλυψε το ενδιαφέρον του για την Γιώτα

Όσο η Γιώτα Μυλωνά επέμενε στο ότι δεν μπορεί να παραμείνει λεπτό ακόμα μέσα στο Big Brother, ο Κώστας Στυλιανάκης βρήκε ευκαιρία να.. εκφράσει το ενδιαφέρον που τρέφει για την συμπαίκτρια του.

Η συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη φαίνεται πως μέχρι στιγμής έχει ταιριάξει μόνο με τον Κρητικό του σπιτιού, καθώς όλοι οι υπόλοιποι είναι και μικρότεροι της αλλά και πολύ μακριά από τα γούστα της.

Από την στιγμή λοιπόν που ξεκινήσε το επεισόδιο, η Γιώτα του εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία της να αποχωρήσει από το σπίτι, με τον Κώστα να κάνει τα αδύνατα δυνατά να την μεταπείσει.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, ο ίδιος αποκάλυψε στο Μεγάλο Αδερφό, πως του αρέσει αρκετά εμφανισιακά, και πως θα μπορούσαν στο μέλλον να έχουν κάτι ερωτικό.

Ο Παναγιώτης Πέτσας αποκάλυψε ποια κοπέλα του έχει τραβήξει την προσοχή

Ακόμα δεν ξεκινήσαμε και ήδη φαίνεται πως έχουν αρχίσει να ανθίζουν οι ερώτες στο σπίτι του Big Brother. Μετά την αποκάλυψη του Κώστα, σειρά είχε ο Παναγιώτης Πέτσας.

Ο πρώην παίκτης του GNTM λοιπόν ανέφερε πως η παίκτρια που του έχει τραβήξει με διαφορά την προσοχή είναι η τραγουδίστρια της παρέας, Ανχελίτα.

Μάλιστα, μόλις την είδε μόνη της στην κουζίνα να κόβει σαλάτα, δεν έχασε ευκαιρία και πήγε εκεί, «ανοίγοντας» τα φτερά του.

«Σίγουρα η Ανχελίνα που έχει τραβήξει την προσοχή, αλλά εντάξει ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να μη ταιριάξουμε στο μπλα μπλα» ανέφερε ο Παναγιώτης στον Μεγάλο Αδερφό, ο οποίος μάλιστα τον διόρθωσε, μιας και είπε το όνομα της λάθος!

Αυτός ο παίκτης είναι ο αρχηγός της εβδομάδας

Την πρώτη τους δοκιμασία είχαν στο σημερινό (30/8) επεισόδιο οι παίκτες του Big Brother. Ο Μεγάλος Αδερφός θέλησε μάλιστα ήδη να τους δυσκολέψει, προκειμένου αυτός που έχει την περισσότερη δύναμη και αντοχή, να αναδειχθεί αρχηγός της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, οι 13 παίκτες είχαν να φουσκώσουν ένα τεράστιο μπαλόνι, μια διαδικασία που ίσως δεν φάνηκε, αλλά ήταν πραγματικά κουραστική, μιας και οι άντρες είχαν κουραστεί από τα πρώτα λεπτά.

Οι παίκτρια που έμειναν στο τέλος ήταν η Συλία και η Ανχελίτα, με την πρώτη τελικά να κερδίζει την δοκιμασία και να βγαίνει αρχηγός του σπιτιού, έχοντας για αυτή την εβδομάδα και το δικό της φαγητό και το δικό της δωμάτιο, αλλά πάνω από όλα ασυλία.