Τα πάνω κάτω στον ALPHA με τον Σασμό μετά από 4 μέρες στον αέρα

Τι συμβαίνει στο κανάλι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα πάνω κάτω στον ALPHA με τον Σασμό μετά από 4 μέρες στον αέρα

Ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA αυτή τη σεζόν έχει βρεθεί αντιμέτωπος με ένα πρωτοφανές φαινόμενο! Δεν θυμόμαστε πότε ήταν η τελευταία φορά που είδαμε ένα πρόγραμμά του να κάνει τόσο συγκλονιστικά νούμερα τηλεθέασης όσο αυτά που κάνει η σειρά Σασμός.

Σε χρυσορυχείο έχει αναδειχθεί η νέα αυτή καθώς καθημερινά φέρνει τον σταθμό στην πρώτη θέση και με μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό!

Στην κορυφή ο Σασμός για ακόμα μια φορά

Συγκεκριμένα εχθές, Πέμπτη 9/9, έκανε στο δυναμικό κοινό 35,2% ενώ ο αμέσως επόμενος στην prime time ζώνη ήταν η Γη της Ελιάς που έπιασε μόλις το 23,3%!

Prime time

  • ΑΝΤ1: Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης 12,0
  • ΣΚΑΙ: Top Chef 7,6
  • ΣΚΑΙ: Ο γιατρός 8,3
  • Mega: Η γη της Ελιάς 23,3
  • ALPHA: Σασμός 35,2
  • STAR: Ο επιβάτης 10,1
  • OPEN: The mallorca Files 2,6

Όσον αφορά τα τέταρτα έκανε: 30,8-33,8-37,8-37,5-36,1-26,7!

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Σασμός

Στο έκτο επεισόδιο της σειράς θα δούμε πως O Αστέρης δεν μπορεί να πιστέψει πως ξαναβρήκε, στο πρόσωπο της Αργυρώς, την Άρτζι. Η αποκάλυψη, ωστόσο, της ταυτότητάς τους, θα φέρει και τους δύο μπροστά σε μία πραγματικότητα αβάσταχτη, που δύσκολα θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν.

Η Άσπα ζει τον παράνομο θυελλώδη δεσμό της με τον Στεφανή, κινώντας όμως τις υποψίες του Μαθιού. Η Στέλλα αναζητά σπίτι για να στεγάσει την κοινή ζωή της με τον Αστέρη, την ίδια ώρα που ο Νικηφόρος προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στη σχέση του με την Τζένη. Η Αργυρώ βασανίζεται από τις τύψεις, μην μπορώντας να αντέξει τα συναισθήματά της για το γιο του φονιά του πατέρα της. Ένα παράνομο ραντεβού, σε απόμερη τοποθεσία, θα αποδειχτεί η πρώτη δοκιμασία της σχέσης τους. Θα γίνει αυτή η συνάντηση ή ο έρωτάς τους θα έχει άδοξο τέλος;