Τραγωδία στον ΣΚΑΙ

Απίστευτο κι όμως, συνέβη...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία στον ΣΚΑΙ

Είπαμε να του δώσουμε μια ευκαιρία αλλά κοντεύει να περάσει δίμηνο και η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο! Το νέο εγχείρημα του ΣΚΑΙ, η εκπομπή μαγειρικής Top Chef, όπως όλα δείχνουν μετράει αντίστροφα αφού τα ποσοστά τηλεθέασης από χάλια γίνονται... χειρότερα δεν πάει!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα για το συγκεκριμένο project, η χθεσινή βραδιά. Την Τρίτη 28/9 το ριάλιτι όχι μόνο βγήκε τελευταίο και καταϊδρωμένο στην prime time ζώνη αλλά έκανε και το πιο χαμηλό ποσοστό που έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Αλαλούμ στον ΣΚΑΙ με το Top Chef

Top chef σκαι

Συγκεκριμένα, κατάφερε να φτάσει στο δυναμικό κοινό το 2,9% (αναλυτικά τα τέταρτα: 5,1-1,8-2,1-2-2,6-2,7-3,6-3,5-2,9) ενώ το αμέσως επόμενο project στην σειρά είχε σχεδόν τα διπλάσια νούμερα!

Prime time

Ποιες οι λύσεις που έχει σκεφτεί ο σταθμός

Το κανάλι έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Τούρκο παραγωγό προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ωστόσο, φαίνεται να δήλωσε στη διοίκηση του σταθμού "Μαζί στα καλά, μαζί και στα άσχημα. Οφείλετε να με στηρίξετε”. Όπως, όλα δείχνουν όμως το κανάλι του Φαλήρου είναι αποφασισμένο να βρει λύση προκειμένου να ανακάμψει στους πίνακες τηλεθέασης.

Τα επικρατέστερα σενάρια είναι δύο:

Το πρώτο θέλει το Top Chef να μετακινείται σε άλλη ώρα, πιθανώς λίγο πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, στην απογευματινή ζώνη. Αντίθετα, αν ούτε με αυτόν τον τρόπο έρθει ένα καλύτερο ποσοστό στους πίνακες τηλεθέασης, η πιθανότητα να δούμε το Top Chef να κόβεται οριστικά δεν είναι καθόλου απίθανη.