Άγριες Μέλισσες: Άσχημα νέα για την πολυσυζητημένη σειρά του ΑΝΤ1

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Άσχημα νέα για την πολυσυζητημένη σειρά του ΑΝΤ1

Οι Άγριες Μέλισσες είναι ελληνική, καθημερινή, δραματική σειρά εποχής που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 τη σεζόν 2019-2022, με τεράστια επιτυχία. Μια επιτυχία που, όπως φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνονται τον τελευταίο καιρό στα μηχανάκια της AGB, αρχίζει να χάνει καθώς έχει... βαρύ και δυνατό ανταγωνισμό απέναντί της πλέον.

Η νέα σειρά του Mega, Γη της ελιάς, φαίνεται πως έχει διχάσει το τηλεοπτικό κοινό που βρίσκεται καθημερινά σε δίλημμα για το τι να παρακολουθήσει στην prime time ζώνη. Αποτέλεσμα αυτού, τα δυο projects να κοντράρονται άσχημα.

Αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης της Τρίτης 5/10 στον ΑΝΤ1

Για την χθεσινή ημέρα 5/10, τα νέα δεν είναι τόσο καλά για τον τηλεοπτικό σταθμό του Αμαρουσίου καθώς το πιο πολυσυζητημένο project του έχασε την πρωτιά της prime time ζώνης, αρχικά από τον Σασμό, που μπορεί να μην παίζει την ίδια ώρα αλλά ανήκει στην ίδια ζώνη, και κατά δεύτερον από την Γη της Ελιάς που παίζει παράλληλα μαζί του και σημείωσε στο δυναμικό κοινό 17,6% (αναλυτικά τα τέταρτα: 19,2-17,7-19,9-14,8-17,4-15-16,2-19-17,4-16,6-20,8-19,8 ) ενώ αυτό 16,4% (9,8-15,3-20,2-15,2-19,5-18,2-11,6).

Η διαφορά μικρή αλλά εμφανή ώστε να έχουμε νικητή.

Prime time

Τι θα συμβεί στο αποψινό 6/10 επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες

Δυο βδομάδες μετά, στο χωριό επικρατεί κλίμα αισιοδοξίας, γιατί λαμβάνουν γράμμα απ’ τον Λάμπρο, τον Προκόπη και τον Μπάμπη που καθησυχάζουν τις οικογένειές τους, για τις συνθήκες κράτησης στην εξορία. Μέσα τους όμως, όλοι ξέρουν πως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η κατάσταση στην Λέρο είναι δραματική.

Μια εικόνα ντροπής, που το καθεστώς κρατάει κρυφή. Ο Λάμπρος αντιστέκεται όσο μπορεί, προκειμένου να μην υπογράψει πως είναι μέλος της οργάνωσης του Δημήτρη Ορφανίδη. Μόνη του παρηγοριά, η συντροφιά ενός ηλικιωμένου άντρα. Ο Δούκας και η Μυρσίνη, μετά από καιρό, ξαναφτάνουν στο αρχοντικό τους, αυτή τη φορά όμως ως προσκεκλημένοι στους αρραβώνες του Μελέτη. Ένα καινούριο μέλος της οικογένειας Μεγαρίτη έρχεται στο Διαφάνι, προμηνύοντας δύσκολες μέρες για τα παιδιά του χωριού. Η Ασημίνα παίρνει μια παράτολμη απόφαση, που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο την ίδια, αλλά και όλη της την οικογένεια.