Γη της Ελιάς: Συλλαμβάνεται για τη δολοφονία του Πέτρου και της Στέλλας Στεφανέα ο...

Οι σημερινές 6/10 εξελίξεις της σειρά του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Συλλαμβάνεται για τη δολοφονία του Πέτρου και της Στέλλας Στεφανέα ο...

Καταιγιστικό είναι το σημερινό 6/10 επεισόδιο της σειράς Γη της Ελιάς, καθώς συλλαμβάνεται ένας πρωταγωνιστής ως κύριος ύποπτος για την δολοφονία της Στέλλας Στεφανέα και του Πέτρου. Άνω κάτω το χωριό με τις αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν.

Οι εξελίξεις της σειράς Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 38

Η Ιουλία πηγαίνει στο ανθοπωλείο και, με τον τρόπο της, δίνει στη Μαρίνα την εντύπωση ότι εγκρίνει τη σχέση της με τον Μάνο. Η Μυρτάλη συνεχίζει να είναι παγιδευμένη, με τον απαγωγέα να της αφήνει μια «έκπληξη» στο κρεβάτι της. Η Άννα (που είναι έγκυος) φεύγει κρυφά, μέσα στη νύχτα, από το σπίτι της, πηγαίνει στο σπίτι του Δημήτρη, βρίσκει ένα παράθυρο ανοιχτό και μπαίνει μέσα.

Μετά από λίγο, φτάνει ο Δημήτρης με μια κοπέλα… Ο αστυνόμος Κουράκος ανακαλύπτει ότι το βαν του Στέλιου Βαφέα χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του Πέτρου και της Στέλλας Στεφανέα. Η Ιουλία αφήνει ένα ηχητικό μήνυμα στη Μυρτάλη και παραξενεύεται αρκετά από την απάντηση που παίρνει. Η Μαρίνα πηγαίνει ένα δείγμα DNA στην Αντιγόνη για να κάνει την εξέταση και να μάθει επιτέλους αν η Μυρτάλη είναι αδελφή της.

Ο αστυνόμος Κουράκος καλεί τον Στέφανο στο τμήμα, καθώς, μετά την κατάθεση του Στέλιου Βαφέα, τον θεωρεί βασικό ύποπτο για τη δολοφονία του Πέτρου και της Στέλλας Στεφανέα.

Τα πάνω κάτω στην Γη της Ελιάς - "Εισβάλλουν" δύο νέα πρόσωπα

Χαμό έχει προκαλέσει η νέα σειρά του MEGA, σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος έδωσε και ένα φοβερό spoil για την σειρά. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και οι ήρωες ξέρουν πολύ καλά πως να κρατούν το ενδιαφέρουν των τηλεθεατών.

Μάλιστα, στα επόμενα επεισόδια, πρόκειται να δούμε δύο νέα πρόσωπα, με πρωταγωνιστικό ρόλο, τα οποία πρόκειται να φέρουν τεράστιες ανατροπές.

Αρχικά, στην σειρά μπαίνει ο Στέφανος Κυριακίδης, ο οποίος πρόκειται να υποδυθεί τον έτερο αδελφό του Ιπποκράτη, του Ισίδωρου και της Ιουλίας Βρεττάκου, τον Ιάκωβο.Ο άντρας ύστερα από ένα άσχημο γεγονός, έφυγε από τη Μάνη και έκτοτε κανείς δεν έχει νέα του.

Επίσης. στην σειρά εισβάλλει και η Μαρία Φιλίππου η οποία πρόκειται να υποδυθεί τη Μέλπω. Την πρώην σύζυγο του Λυκούργου, με τον οποίο δεν έχει καλές σχέσεις, και έχει επιστρέψει στην κωμόπολη για να διευθετήσει κάποιες εκκρεμότητες. Ο Λυκούργος δεν χαίρεται ιδιαίτερα με την παρουσία της.