Άσχημα τα νέα για την Αννίτα Πάνια - Μαθεύτηκε σήμερα το πρωί

Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άσχημα τα νέα για την Αννίτα Πάνια - Μαθεύτηκε σήμερα το πρωί

Πρεμιέρα στο OPENtv έκανε με την εκπομπή "Ανοιχτά", η Αννίτα Πάνια το βράδυ της Πέμπτης 21/10. Η παρουσιάστρια επέστρεψε φουλ ανανεωμένη στο κανάλι, παρόλο που δημοσιεύματα την ήθελαν να απέχει φέτος από την τηλεόραση μετά την εκπομπή που παρουσίαζε και σημείωνε πολύ χαμηλά νούμερα.

Καλεσμένη της ήταν η Άννα Βίσση, κολλητή της φίλη και πρώην σύζυγός του... πρώην συζύγου της, Νίκου Καρβέλα. Την βοήθησε όμως να κάνει υψηλά ποσοστά σε τηλεθέαση ή την... χαντάκωσε;

Αυτά είναι τα νούμερα τηλεθέασης της Πάνια με την εκπομπή Ανοιχτά

Πρεμιέρα Αννίτας Πάνια νούμερα τηλεθέασης

Τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά στην πρεμιέρα, καθώς σημείωσε πολύ χαμηλά νούμερα. Συγκεκριμένα, έκανε 2,6% σε δυναμικό κοινό, ενώ σε τέταρτο έφτασε μόλις το 3,2%. Βέβαια, να πούμε πως είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε από την πρώτη κιόλας ημέρας, καθώς οι τηλεθεατές δεν έχουν συνηθίσει την Αννίτα Πάνια σε τέτοιους είδους εκπομπή.

Late Night

  • ANT1: Ενώπιος Ενωπίω 11,2
  • ΣΚΑΙ: Big Brother 7.4
  • OPEN: Narcos 1,9
  • STAR: Μόνο εσένα βλέπω 10,3
  • ALPHA: Αυτοψία 15,1
  • OPEN: Ανοιχτά - πρεμιέρα 2,6

Τα τέταρτα

  • 3
  • 3.1
  • 3.2
  • 2.2
  • 1.4

Αποσπάσματα από την εκπομπή της Πάνια στο OPENtv

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια μίλησε και για το γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα. Όπως έκανε γνωστό, δεν πέρασε καθόλου καλά στο μυστήριο, αφού ένιωσε πως παντρευόταν εκείνη και όχι τον πατέρα του παιδιού της.

«Θέλω να σου θυμίσω κάτι. Εμφανίζεται στο σπίτι και μου έφερε κάτι βέρες, που αγόρασες εσύ και λέω τι είναι αυτό πανηγύρι που μου ετοιμάζουν; Ήταν και τεράστιες και μου λέει να στην φορέσω για να παντρευτούμε και το πήραμε με την Αννούλα. Μετά έγινε του κουτρούλη ο γάμος, που στον γάμο μου παντρευόσουν πιο πολύ εσύ παρά εγώ.

Εγώ δεν χαιρόμουν καθόλου, ένιωθα τόσο κομπλεξικά και χάλια με αυτό. Με ενοχλούσαν και τα παπούτσια και αισθανόμουν ότι ήμουν κάτι ντυμένη. Η Άννα να τραγουδά και να χαίρεται τόσο με αυτό που μου συμβαίνει. Κι η Σοφία τρελαμένη κι έλεγα γιατί να μου συμβαίνει αυτό; Το ήθελα μέσα μου αλλά πιο πολύ νιώθω ότι παντρεύτηκα εσένα παρά τον Νίκο», εξομολογήθηκε μετά το γράμμα που έδωσε στην Άννα Βίσση και έβαλε τα κλάματα.

H Άννα Βίσση, μίλησε για το πως ήταν η συμπεριφορά του όταν μετά το χωρισμό τους, τα έφτιαξε με τον Λάμπη Λιβιεράτο.

«Αυτό ζούσα κι εγώ στις σχέσεις μου μετά Νίκο εποχή. Ήταν παντού. Θα το πω τώρα. Τα είχα φτιάξει με τον Λάμπη Λιβιεράτο κι ο Καρβέλας είχε την σχέση του. Επειδή ο Λάμπης τραγουδούσε, μου λέει καλά μια χαρά αλλά δεν θα τραγουδάς μαζί του. Δεν ήθελε να είμαι με τραγουδιστή.

Είχε κι ο Νίκος μια ωραία κοπέλα αλλά εκεί ήθελε να ασχολείται μαζί μου. Εγώ τότε τραγουδούσα με τον Λάμπη ντουέτα του Καρβέλα κι ήταν τρομερά ενοχλητικό για τον ίδιο. Του είπα θα τραγουδώ ότι γουστάρω και μου είπε σου απαγορεύω να τραγουδάς τραγούδια μου» ανέφερε η Άννα Βίσση.