Σε σοκ στο Open με τα νούμερα τηλεθέασης της Μαγγίρα μετά τον σκηνικό με την Κατερίνα Καινούργιου

Το trailer στο Παρίσι έφερε αναμπουμπούλα στην πρωινή ζώνη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε σοκ στο Open με τα νούμερα τηλεθέασης της Μαγγίρα μετά τον σκηνικό με την Κατερίνα Καινούργιου

Ένα είναι το θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε: Το ειρωνικό trailer που έβγαλε η Μπέτυ Μαγγίρα (δείτε το εδώ) με την ομάδα της για την εκπομπή της Δευτέρας, Ποιος είναι πρωινιάτικα", στοχεύοντας κατευθείαν την Κατερίνα Καινούργιου.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από αναρτήσεις που έκανε η ίδια, η Κατερίνα Καινούργιου νιώθοντας πιεσμένη από την κρίση που περνάει στην σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής στην αγαπημένη της πόλη με τις φίλες της. Όπως αναφέρει το κανάλι το trailer έπεσε τυχαία ίδια χρονικά με το ταξίδι της Κατερίνας αλλά... τα σχόλια ήταν πολλά!

Παρ' όλα αυτά, το κοινό ήταν συντονισμένο το πρωί της Δευτέρας για να δει τι θα επακολουθήσει και στους τηλεοπτικούς δέκτες, μιας και οι δυο αυτές εκπομπές βρίσκονται απέναντι! Σύμφωνα με όσα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB όμως, οι τηλεθεατές προτίμησαν να δουν τι θα πει η Κατερίνα παρά η Μπέτυ.

Μονοψήφια η Μαγγίρα - Παραλίγο στην πρώτη θέση η Καινούργιου

Γενικά, το ποιος είναι πρωινιάτικα σημειώνει αρκετά χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης αλλά το πρωί της Δευτέρας 15/11 η κατάσταση τερματίστηκε αφού έκανε ίσως τα πιο χαμηλά που έχει κάνει ποτέ, πιάνοντας στο δυναμικό κοινό το 3,9% ενώ το Super Κατερίνα απέναντι έκανε 15,3%

  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 8,5
  • STAR: Breakfast @star 6,7
  • MEGA: Πάμε Δανάη 15,9
  • ΑΝΤ1: Πρωινό 14,6
  • OPEN: Ποιος είναι πρωινιάτικα; 3,9
  • ALPHA: Super Κατερίνα 15,3

Το σχόλιο του πατέρα της Κατερίνας Καινούργιου για το trailer της Μαγγίρα στο OPENtv

Το trailer λοιπόν, το οποίο κοινοποιήθηκε στο επίσημο προφίλ της εκπομπής του OPENtv στο Instagram, θέλησε να σχολιάσει και ο πατέρας της Κατερίνας, απευθυνόμενος στην Μπέτυ.

Συγκεκριμένα, σχολίασε ο Δημήτρης Καινούργιος: «Κα Μαγγίρα αν πράγματι το βιντεάκι σας αφορά την Κατερίνα απλά να σας ενημερώσω ότι πηγαίνει πολύ συχνά στο Παρίσι από 16 χρονών καθ’ ότι έχοντας τελειώσει το γαλλικό σχολείο και είναι και καθηγήτρια της γαλλικής γλώσσας είχε πολλά ενδιαφέροντα να βρίσκεται εκεί!».

Το σχόλιο του πατέρα της Κατερίνας Καινούργιου για το trailer της Μαγγίρα στο OPENtv