Χαμογελά ξανά η Κατερίνα Καινούργιου μετά από μια δύσκολη περίοδο

Έγινε γνωστό το πρωί της Παραμονής των Χριστουγέννων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμογελά ξανά η Κατερίνα Καινούργιου μετά από μια δύσκολη περίοδο

Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να μην διανύει και την καλύτερη περίοδο στα προσωπικά της αφού η σχέση της με τον επί 3 χρόνια σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, έχει τελειώσει οριστικά - ειδικά μετά το τελευταίο σκηνικό στο Κολωνάκι - αλλά τα επαγγελματικά της βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση.

Η μετακόμισή της από το Open στον ALPHA την ευνόησε αισθητά κι αυτό γίνεται κατανοητό καθημερινά μέσα από τα ποσοστά τηλεθέασης που καταγράφονται στα μηχανάκια της AGB.

Πρώτη η Κατερίνα Καινούργιου λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Η παραμονή Χριστούγεννων βρίσκει την ξανθιά παρουσιάστρια χαμογελαστή κι αυτό οφείλεται στα χθεσινά 23/12 ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής της. Το Super Κατερίνα ήρθε πρώτο στην προτίμηση του δυναμικού κοινού αφήνοντας αρκετά πίσω τους αντιπάλους του αφού σημείωσε 19,0% (11,8-15-14,5-15,4-26,6-23,9-21,6-22,5-21,1-21).

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 6.4
  • STAR: Breakfast @star 9.0
  • MEGA: Πάμε Δανάη 11.1
  • ΑΝΤ1: Πρωινό 14.5
  • OPEN: Ποιος είναι πρωινιάτικα; 4.3
  • ALPHA: Super Κατερίνα 19.4

Τι θα δούμε στην εκπομπή της Κατερίνας σήμερα 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, στις 10 το πρωί, η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχεται στο πλατό τον Σύλλογο Κρητών Βύρωνα, Καισαριανής και Παγκρατίου για να πουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και να χορέψουν παραδοσιακούς Κρητικούς χορούς.

Super Κατερίνα καλεσμένοι τα Χριστούγεννα

Στην παρέα τους θα βρίσκεται επίσης και ο Λευτέρης Πανταζής με τον Θέμη Αδαμαντίδη οι οποίοι δίνουν το σύνθημα για τραγούδι και χορό και ανεβάζουν το κέφι με τις επιτυχίες τους.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου θα είναι, τέλος, οι: Χρήστος Σαντικάι, Πόπη Μαλιωτάκη, Πηγή Δεβετζή, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Χρήστος Μενιδιάτης, Μελίνα Μακρή, Πάρις Σκαρτσολιάς και Κώστας Κρομμύδας.