Συναγερμό στον ALPHA με την σειρά Σασμός - Έγινε γνωστό ότι...

Ανησυχητικές οι εξελίξεις...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συναγερμό στον ALPHA με την σειρά Σασμός - Έγινε γνωστό ότι...

Μια από τις σειρές που έχουν αφήσει για τα καλά το στίγμα τους την φετινή σεζόν είναι χωρίς αμφιβολία ο Σασμός του ALPHA, μια σειρά που αγαπήθηκε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Τόσο οι εξελίξεις όσο και οι ερμηνείες όλων των ηθοποιών είναι καθηλωτικές για αυτό και από την πρώτη κιόλας εβδομάδα προβολής του, κατάφερε να κατακτήσει την πρωτιά στον πίνακα τηλεθέασης, μια πρωτιά που υπήρχε σχεδόν κάθε μέρα, παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό.

Βέβαια, όσο ο καιρός περνάει και σημειώνονται ολοένα και περισσότερα ενδιαφέρονται πράγματα στο Survivor 5 αλλά και στο Masterchef 6, βλέπουμε ότι σιγά σιγά ο Σασμός πέφτει. Βέβαια, σε αυτό φταίει αρκετά και το γεγονός πως ξαφνικά εισέβαλαν στην σειρά αρκετοί νέοι ηθοποιοί, με πολλούς τηλεθεατές να θέλουν τον «παλιό» Σασμό πίσω.

Συναγερμό στον ALPHA με την σειρά Σασμός

Τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε χθες 17/3 ο Σασμός

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης 17/3, ο Σασμός σημείωσε 21,8% στο δυναμικό κοινό, με αμέσως επόμενα το Masterchef 6 -δείτε εδώ όσα είδαμε στο επεισόδιο- και τον Άγιο Παίσιο, κάτι που επιβεβαιώνει ότι η ύπαρξη του ριάλιτι μαγειρικής προσπαθεί να κλέψει την πρωτιά του Σασμού και δεν θα είναι καθόλου περίεργο αν πράγματι καταφέρει και το κάνει -διαβάστε εδώ αναλυτικά τα νούμερα όλων των εκπομπών-.

Αναλυτικά τα τέταρτα

  • 23,7
  • 21,1
  • 26,4
  • 19,2
  • 25,7
  • 21,4
  • 14,9
  • 9,0

Επιστρέφει στον Σασμό ο Πετρής - Η αποκάλυψη του Κώστα Νικούλι

Μια από τις πιο συγκλονιστικές και καθηλωτικές στιγμές που έχουμε παρακολουθήσει στον Σασμό είναι χωρίς αμφιβολία ο θάνατος του Πετρή από τα χέρια του Αστέρη. Η απώλειά του προκάλεσε μεγάλη θλίψη στους τηλεθεατές, μιας και ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους ρόλους της σειράς.

Ο Κώστας Νικούλι -που έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του- μίλησε μάλιστα στην κάμερα το πρωί της Πέμπτης 17/3 στην εκπομπή Happy Day και αποκάλυψε μερικές από τις εξελίξεις που αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια.

«Ο Σασμός μάς έχει μάθει στον κόσμο του φλασμπακ. Δηλαδή βλέπουμε πολλά φλασμπακ και πολλούς ήρωες να επανέρχονται. Πιστεύω ότι και γω δεν θα γλιτώσω από αυτή την γραφή. Εννοώ πως από ότι ξέρω υπάρχουν κάποια φλασμπακ. Ακόμα δεν έχω ακριβώς γνώση του πως και αν θα πάρω δικαίωση ή με ποιον τρόπο. Αυτό δεν το ξέρω. Σίγουρα όμως μια μικρή επιστροφή του Πετρή θα την έχουμε» ανέφερε ο Κώστας Νικούλι.