Masterchef 6 highlights 17/3: Οι άγριοι καυγάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6 highlights 17/3: Οι άγριοι καυγάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Από όλα είχε για ακόμη μια φορά το χθεσινό 17/3 επεισόδιο του Masterchef 6, στο οποίο είδαμε τόσο καυγάδες όσο και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τα χθεσινά 17/3 higlights του Masterchef 6

Έξαλλος ο Μπόλλος με τον Γιάννο - «Τον έβαλα αρχηγό για να σας τα κάνει π@@@@@α»

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 17/3 στο Μasterchef 6 είδαμε να υπάρχει μεγάλη ένταση στην μπλε ομάδα μετά την εξωτερική δοκιμασία, την οποία έπρεπε να φέρουν εις πέρας οι παίκτες. Πιο αναλυτικά, έξαλλος έγινε ο Βασίλη Μπόλλο αφού δε μπόρεσε να δεχτεί με τίποτα τον λόγο, για το οποίο τέθηκε αρχηγός ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Ο Γιάννος εξήγησε τους λόγους, που έθεσε τον Δημήτρη στη δοκιμασία αυτή ως αρχηγό, όμως η αιτιολογία του δεν κάλυψε τον συμπαίκτη του με αποτέλεσμα να ξεφύγει με τα όσα σχολίασε. Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε άλλο ένα ξέσπασμα από το twitter.

«Όταν ξέρεις ότι έχει τσακωθεί με όλους και λες στέλνω τον Μπόμπαινα για να κερδίσει η ομάδα, είναι σαν να σε κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια σου. Και να λέμε εμείς μπράβο τον Γιάννο που μας βοηθάς. Εγώ ξέρεις τι θα έλεγα; Έβαλα τον Μπόμπαινα αρχηγό για να σας τα κάνει π…α. Ωραία. Στέλνω τη Φανή για να σας τα κάνει κι αυτή π…α, ρε φίλε. Τι θα τους έλεγα; Στέλνω τον Μπόμπαινα αρχηγό για να κερδίσετε;»

«Θα σου σπάσω τα δόντια και...» - Ο Μάριος κάνει άγρια επίθεση στον Γρηγόρη

Οι εντάσεις στο MasterChef 6 είναι γεγονός και για τις δύο ομάδες στο επεισόδιο της Πέμπτης 17/3. Μετά την εξωτερική δοκιμασία, την οποία κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας κόκκινοι και μπλε ακούσαμε πολλά, με τις εντάσεις να πρωταγωνιστούν.

Έξαλλος λοιπόν έγινε και ο Μάριος Λιόλιος αφού τα έχωσε πολύ άγρια στην ομάδα του σχετικά με το ψήσιμο της δοκιμασίας. Όλοι έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για αυτό, με τον Κουτσόπουλο να τον δικαιώνει. Τελικά ο Λιόλιος τα πήγε μια χαρά και στην προσωπική του δήλωση έβγαλε μεγάλη ένταση κυρίως για τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο.

«Αν υπήρχε ένα ωραίο στοιχείο αυτό ήταν το ψήσιμο» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όπως και οι δύο άλλοι κριτές. Aκούγοντας τα λόγια τους δικαιώθηκε και ξεθύμανε με απειλές με «μπουνίδια»!

«Θα σε χτυπήσω μικρέ, θα σου σπάσω τα δόντια και μετά θα φύγω από τον διαγωνισμό» είπε στον Γρηγόρη.

Και στο κιου πρόσθεσε: «Όταν άκουσα τον κύριο Κουτσόπουλο να λέει ότι το ψήσιμο του κράτος ήταν ήταν εντάξει, μίντιουμ ήταν, ήθελα πραγματικά να γυρίσω και να τους αρχίσω στα μπουνίδια».

Η ομάδα που κέρδισε τη δοκιμασία αυτής της εβδομάδας

Στο επεισόδιο 17/3 του MasterChef 6 είδαμε την νικήτρια ομάδα, η οποία ανακοινώθηκε μετά την συγκέντρωση των κριτών. Για συνεχόμενη φορά η κόκκινη ομάδα βγήκε μπροστά, η οποία συγκέντρωσε 137/180 έναντι 125/180 της Μπλε.

Κακώς αγχώθηκαν τελικά, αφού οι μαγειρικές ικανότητες των παικτών φάνηκε να δικαιώθηκαν για 5η συνεχή φορά. Αξίζει εδώ να σημειωθεί, πως η μπλε ομάδα μπήκε με ένα κακό πρόσωπο στην εξωτερική δοκιμασία της Τετάρτης 16/3 και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν ευτράπελα. Η ομάδα του Ταϊρίδη δεν έχασε απλά τη δοκιμασία αλλά έβγαλε μαχαίρια, πριν καλά καλά ακούσουν το τελικό αποτέλεσμα από τους κριτές.

Αυτός είναι ο υποψήφιος προς αποχώρηση

H κόκκινη ομάδα αναδείχθηκε νικήτρια για άλλη μια φορά στο Μasetrchef 6 και στο επεισόδιο της Πέμπτης 17/3. Η ανακοίνωση αυτή των κριτών έφερε αυτόματα την μπλε ομάδα σε δύσκολη θέση και πιο συγκεκριμένα τον αρχηγό της.

Ο λόγος λοιπόν για τον Δημήτρη Ταϊρίδη, ο οποίος αποφάσισε να υποδείξει υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σταύρο. Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι συμπαίκτες του αυτοπροτάθηκαν να βγουν στον τάκο, ωστόσο ο Δημήτρης ήθελε να ακολουθήσει μια πιο δίκαιη τακτική. Έτσι λοιπόν, ανακοίνωσε το όνομα του Λορέντζου με την πρόφαση πως συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία.

«Θεωρώ ότι πρέπει να είναι ο Σταύρος γιατί όπως είπε και ο ίδιος είχε αναλάβει το πιάτο που πήρε τη χαμηλότερη βαθμολογία».