"Χαμός" στους διαδρόμους τους ΑΝΤ1 με το απίστευτο 18,6% που έκανε σε τηλεθέαση πρόγραμμά του

Έγινε γνωστό πως...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου εδώ και πολλά χρόνια τον βλέπουμε στην βραδινή ζώνη παρουσιάζοντας την εκπομπή «The 2night show» όπου πηγαίνει πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης.

Ωστόσο, ο γνωστός παρουσιαστής έκανε το επόμενο βήμα με το κανάλι του Αμαρουσίου (ΑΝΤ1) καθώς το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα 25/4 έκανε πρεμιέρα η εκπομπή που παρουσιάζει «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Όπως φάνηκε τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής ήταν άκρως ικανοποιητικά μιας και οι τηλεθεατές το ευχαριστήθηκαν και με το παραπάνω. Ωστόσο η δεύτερη ημέρα προβολής πώς ήταν άραγε και τι νούμερα τηλεθέασης κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB;

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;

Υψηλές πτήσεις για το Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος στο δυναμικό κοινό

Πιο συγκεκριμένα στο δυναμικό κοινό έφτασε 18,6% δείχνοντας πως τα πάει αρκετά καλά παρά το γεγονός πως έπεσαν σε σχέση με την πρώτη προβολή του. Ωστόσο, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος την φετινή τηλεοπτική σεζόν μιας και όλα τα κανάλια προσπαθούν να έχουν ένα δυνατό χαρτί για όλες τις περιπτώσεις.

  • ΑΝΤ1 - Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: 18,6%

«Όταν περιμένεις τον Στέφανο να...» - Ο παίκτης του «Εκατομμυριούχου» που έβαλε φωτιά στο Twitter

Για δεύτερη μέρα συνεχίστηκε το νέο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, «Ποιος θέλει να γίνει εκατομυριούχος;», ενώ το βράδυ της Λαμπρής Τρίτης 26/4, το παιχνίδι βρήκε τον ιδανικό παίκτη του. Το κοινό έχει λατρέψει την εκπομπή που έχουμε να δούμε περισσότερα από 20 χρόνια, και αυτό φαίνεται από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά και από το Twitter.

Χτες το βράδυ το Twitter πηρέ φωτιά με τον απόλυτο παίκτη του τηλεπαιχνιδιού. Ο Στέφανος είναι ο ορισμός του ιδανικού παίκτη για τον «Εκατομμυριούχο» καθώς αναλύει τα πάντα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια προκειμένου επαγωγικά να φτάσει στη σωστή απάντηση.

Ωστόσο οι χρήστες τον σχολίασαν κυρίως ως κουραστικό και φλύαρο που πρέπει να πατήσει ένα pause.Στην πληθώρα τους τα μηνύματα τόνιζαν ότι είναι χάσιμο χρόνου να διαβάζει τόσες φορές την ερώτηση και να αναλύει σε τέτοιο βαθμό την κάθε απάντηση.

Θα ήθελαν κάτι πιο γρήγορα, ατακαδόρο, κάποιον ετοιμόλογο που θα τους καθηλώσει και θα τους δημιουργήσει ενδιαφέρον. Η ταχύτητα ήταν αυτή που χωλαίνει για τους τηλεθεατές σύμφωνα με τα σχόλια στο Twitter.