Σασμός VS Γη της Ελιάς: Έπαιξαν με νέα επεισόδια την Κυριακή 25/9 - Ποιο βγήκε πρώτο σε νούμερα

Αλλάζει το πρόγραμμα του ALPHA - Πότε θα παίζει ο Σασμός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός VS Γη της Ελιάς: Έπαιξαν με νέα επεισόδια την Κυριακή 25/9 - Ποιο βγήκε πρώτο σε νούμερα

Η prime time ζώνη φέτος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πιο δυνατή όσον αφορά τον σκληρό ανταγωνισμό. Το Mega από την προηγούμενη σεζόν έχει στοιχηματίσει στην μυθοπλασία και συγκεκριμένα στη σειρά Γη της Ελιάς που πλέον προβάλλει νέα επεισόδια 7 στα 7 ενώ στον προγραμματισμό του ALPHA υπήρξε μια μικρή αλλαγή:

Ο Σασμός συνήθως παίζει καθημερινές ενώ αυτή την Κυριακή 25/9 τον είδαμε με νέο επεισόδιο κι αυτό γιατί αυτή την εβδομάδα θα αλλάξουν λίγο τα πράγματα (δείτε εδώ το γιατί αλλά και τι μέρες θα προβάλλεται). Το βράδυ της Κυριακής 25/9, λοιπόν, είχαμε μάχη μεγατόνων με έναν μόνο νικητή.

Ο Σασμός στην πρώτη θέση

Και σίγουρα κανείς δεν περίμενε κάτι διαφορετικό. Ο Σασμός έφτασε στο δυναμικό κοινό το 29% (26,3-30,3-28,3-31,1-27,8-32,3-30,8-22,4-10,4) ενώ η Γη της ελιάς στάθηκε επάξια απέναντί του με 16,3% (8,9-13,9-14,6-16,6-17,6-13,1-15,8-17,6-18,2-19,0-11,1). Τα υπόλοιπα κανάλια κυμάνθηκαν χαμηλά.

Prime time

  • ALPHA: Μην αρχίζεις την Μουρμούρα ,18,6
  • ALPHA: Σασμός 29,0
  • OPEN: Λάβα 5,8
  • STAR: Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι 7,3
  • Mega: Η γη της ελιάς 16,3
  • ΑΝΤ1: Ο θησαυρός του μακαρίτη 10,7
  • EΡΤ: Κάνε ότι κοιμάσαι (Ε) 4,0

Τι θα δούμε στο αποψινό 26/9 επεισόδιο Γη της Ελιάς

Eπεισόδιο 8

Η Αθηνά περνά δύσκολες ώρες στη φυλακή, με τη Βαγγελιώ να της συμπαραστέκεται, ενώ η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη. Παράλληλα, η έρευνα γύρω από τους θανάτους της Βιολέτας και της Νάντιας συνεχίζεται, με τον Κουράκο να προειδοποιεί τον Λυκούργο πως κολυμπάει σε επικίνδυνα νερά και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.Η Μυρτάλη αφήνεται στον έρωτα του Αλέξη, τον άλλοτε εχθρό της.

Η Μυρτάλη το εξομολογείται στη Μαρίνα, η οποία αντιδρά έντονα θεωρώντας πως η φίλη της λειτουργεί απερίσκεπτα, και οι δυο τους μαλώνουν άσχημα. Ο Στάθης και η Εύα βρίσκονται σε σύγκρουση, με τα προβλήματα της συγκατοίκησης να μην έχουν τέλος.

Μια νέα κοπέλα, η Ράινα από τη Βουλγαρία, εμφανίζεται στο κλαμπ και ζητά δουλειά, ενώ ο Κουράκος δίνει εντολή στον Στράτο να αρχίσουν διακριτική έρευνα για το συγκεκριμένο μαγαζί. Ο Άρης δέχεται να μπει στον πολιτικό συνδυασμό του Δημοσθένη, ενώ ο Πότης «φλερτάρει» με τον συνδυασμό του Ισίδωρου. Η Εύα συνειδητοποιεί πως κυκλοφορεί μια άσεμνη αφίσα της και γίνεται έξαλλη.