Τηλεθέαση Maestro 3/11: Πόσο έφτασε σε νούμερα το επεισόδιο με την πρώτη ερωτική σκηνή

Η φαντασία του Παπακαλιάτη εκτόξευσε το κανάλι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Τηλεθέαση Maestro 3/11: Πόσο έφτασε σε νούμερα το επεισόδιο με την πρώτη ερωτική σκηνή

Μετά από μια εβδομάδα off, το Maestro ξαναγύρισε στους τηλεοπτικούς δέκτες του Mega, το βράδυ της Πέμπτης 3/11, με ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο. Μάλιστα, στο επεισόδιο αυτό οι τηλεθεατές παρακολούθησαν την πρώτη ερωτική σκηνή - φαντασίωση, του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ως Ορέστη, με την Κλέλια Ανδριολάτου, μια σκηνή που εννοείται πως δεν άφησαν ασχολίαστη στο twitter, αφού ο δημιουργός φημίζεται για τέτοιου είδους περιεχόμενο στα project τους (δείτε εδώ τα σχόλια).

Μια σκηνή που, σύμφωνα με όσα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB, απογείωσε το κανάλι, αφού τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώθηκαν ήταν πολύ υψηλά.

Maestro = επιτυχία

Η σειρά Maestro, λοιπόν, στο δυναμικό κοινό σημείωσε το απίστευτο 22,2% (25,2-22,1-25,8-24,9-21,3-13,8) και κάπως έτσι κατέκτησε μια από τις πρώτες θέσεις της prime time ζώνης.

Prime time

  • ΑΝΤ1: Ράδιο Αρβύλα 16,8
  • ΑΝΤ1: Ποιος Παπαδόπουλος 13,5
  • ANT1: Όχθες 6,2
  • OPEN: Η δική μας οικογένεια 4,8
  • ALPHA: Ο παράδεισος των κυριών 20,8
  • ALPHA: Σασμός 28,1
  • ΜΕGA: Η Γη της Ελιάς 17,4
  • MEGA: Meastro 22.2
  • ΕΡΤ: Χαιρέτα μου τον πλάτανο 1,8

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Η αποκάλυψη της Κλέλιας Ανδριολάτου για τις ερωτικές σκηνές με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

«Από θέμα καιρού ήταν η πιο δύσκολη μέρα των γυρισμάτων. Ο καιρός ήταν ένα σοβαρό ζήτημα, ειδικά όσο περνούσε και φτάναμε στον Οκτώβρη κι εμείς έπρεπε να μπούμε με τον Χριστόφορο στην κάμερα, να έχουμε ερωτικές σκηνές, όλο αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά» ανέφερε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε αναφορικά με τις ερωτικές σκηνές: «Δεν ένιωθα καθόλου αμηχανία. Η αλήθεια είναι ότι γελάσαμε πάρα πολύ. Ήμασταν όλο το σετ με 100 κουβέρτες και ξαφνικά τα βγάζαμε και κάναμε την ερωτική σκηνή. Είχε χιούμορ και μόνο με αυτό μπορούμε να επιβιώσουμε».