Σοκ στο MEGA με πρωταγωνίστρια την Αγγελική Νικολούλη - Τι έχει συμβεί

Μίλησαν τα νούμερα τηλεθέασης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στο MEGA με πρωταγωνίστρια την Αγγελική Νικολούλη - Τι έχει συμβεί

Το βράδυ της Παρασκευής 11/11 η εκπομπή Φως στο Τούνελ, στο MEGA, με παρουσιάστρια την Αγγελική Νικολούλη, ασχολήθηκε με δυο συγκλονιστικές υποθέσεις. Την εξαφάνιση της Άρτεμις από το Κορωπί, αλλά και την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου.

Τα απρόοπτα περιστατικά όμως δεν έλειψαν από το πλατό με όλους στο κανάλι να παθαίνουν σοκ. Αρχικά, δέχτηκαν τηλεφώνημα για βόμβα στην εκπομπή, ενώ ο άγνωστος που προέβη σε αυτή την πράξη, απείλησε και την παρουσιάστρια, λέγοντας να μην ασχολείται με την υπόθεση του Μάριου.

Η Αγγελική Νικολούλη όμως, δεν πτοήθηκε και συνέχισε κανονικά την ροή, ενώ λίγο αργότερα ένα άλλο τηλεφώνημα την έκανε να ξεσπάσει στο πλατό αναστατωμένη.

Πως τα πήγε όμως σε τηλεθέαση του Τούνελ της Νικολούλη στο MEGA;

Σε δυναμικό κοινό, η εκπομπή Φως στο Τούνελ, σημείωσε 11,2% τηλεθέαση, βγαίνοντας πρώτη στην late night ζώνη, ωστόσο, ήταν κατά πολύ χαμηλά σε σχέση με την προηγούμενη Παρασκευή 4/11.

Late Night

  • ΣΚΑΙ: Χαμένοι στον ήλιο 6,2
  • MEGA: Φως στο Τούνελ 11,2
  • STAR: Οι 100 8,2
  • ALPHA: Η άλλη γυναίκα 11,5
  • OPEN: Ένα τραγούδι ακόμα 5,8

Τα τέταρτα του Τούνελ: 8.5 - 12.5 - 10.5 - 14.5 - 12.6 - 11.8 - 10.8 - 8.6 - 9.4 - 10.2 - 13.4

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.