Άσχημα νέα για τον Πέτρο Πολυχρονίδη - Μαθεύτηκε πριν από λίγο

Τι έδειξε η 9/12 τηλεθέαση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης συνεχίζει με τον Τροχό της Τύχης για 9η συνεχόμενη χρονιά και ήδη από το ξεκίνημα της σεζόν, το κοινό έδειξε την αμέριστη αγάπη του σε ένα από τα μακροβιότερα τηλεπαιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης.

Μπορεί από πέρυσι, ο παρουσιαστής να έχει στο πλευρό του στην εκπομπή τη Νατάσα Κουβελά, ωστόσο τις τελευταίες μέρες έχει έρθει στην επικαιρότητα το θέμα της Τζούλια Νόβα και της συνεργασίας τους στον Τροχό της Τύχης.

Συγκεκριμένα, η Τζούλια Νόβα έκανε ορισμένα παράπονα για την εποχή που εμφανιζόταν στο τηλεπαιχνίδι του Star (δείτε εδώ τι είπε) και ο Πέτρος Πολυχρονίδης, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση.

«Εγώ δεν έχω βιώσει τίποτα απ’ όλα αυτά. Η Τζούλια είχε ένα θεματάκι με την τότε παραγωγή μας. Γνώριζα ότι της φαινόταν λίγο κουραστική η όλη ιστορία, τα έχει πει και η ίδια άλλωστε. Αυτά είναι δικά της θέματα. Δε μπορώ να κρίνω αν κάποιος κουράζεται στη δουλειά ή όχι. Εγώ ήμουν πανευτυχής, πέρασα πολύ ωραία» ξεκαθαρίζει.

«Σου είπε ότι της έκανα κάτι εγώ; Το μόνο που έχω να πω για τη Τζούλια εγώ είναι ότι ήταν μία καταπληκτική συνεργάτιδα απέναντί μου. Αν νιώθει ότι υπάρχει κάτι καλύτερο για αυτήν στη συνέχεια, καλά έκανε. Τα όνειρα πρέπει να τα κυνηγάμε. Εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που μετά από 4 χρόνια έφυγε» προσθέτει.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων λέει: «Τροχός της Τύχης» πρόκειται να συνεχίσει και την επόμενη και τη… μεθεπόμενη σεζόν, αναφέροντας με χιούμορ: «Σκοπός μου είναι να συνταξιοδοτηθώ από τον Τροχό της Τύχης».

Η τηλεθέαση του Τροχού της Τύχης με τον Πέτρο Πολυχρονίδη

Μπορεί λοιπόν σε γενικές γραμμές ο Τροχός της Τύχης να αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης, το απόγευμα της Παρασκευής (9/12) ωστόσο δεν ήταν το πιο ιδανικό για τον αγαπημένο παρουσιαστή.

Συγκεκριμένα, ο Τροχός της Τύχης σημείωσε κατά μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 6,2% (3,5 - 6,6 - 6,7 -6,0 - 8,2). Αξίζει βέβαια να σημειωθεί, πως την ώρα που έπαιζε ο Τροχός, βρισκόταν ακόμα σε εξέλιξη το παιχνίδι του Μουντιάλ ανάμεσα στην Κροατία και τη Βραζιλία, το οποίο σημείωσε 36,5%.

Απογευματινή ζώνη

  • STAR: Τρία μίλια 7,0
  • ANT1: Κροατία - Βραζιλία 36,5
  • OPEN: Έρωτας φυγάς 8,7
  • ΣΚΑΙ: Διπλοπενιές 5,4
  • ΣΚΑΙ: Άγρια γη 6,2
  • STAR: Τροχός της τύχη 6,2
  • MEGA: The Chase 11,1
  • ΕΡΤ: Ο πιο αδύναμος κρίκος 1,6
  • ALPHA: Deal 11,1
  • ALPHA: Αμφιβολίες 4,8

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.