Έγινε γνωστό - Τα πάνω κάτω στο MEGA με πρωταγωνίστρια την Μαρία Μπεκατώτου

Τι έδειξε η τηλεθέαση του The Chase

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγινε γνωστό - Τα πάνω κάτω στο MEGA με πρωταγωνίστρια την Μαρία Μπεκατώτου

Η Μαρία Μπεκατώρου ξεκίνησε να εργάζεται στο χώρο της δημοσιογραφίας από την ηλικία των 18 ετών, ωστόσο είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη όταν το έτος 2010-2011 αποδέχτηκε την πρόταση του Mega Channel συμμετέχοντας στον πρώτο κύκλο του διαγωνιστικού τραγουδιστικού show επωνύμων Just the 2 Of Us και στη συνέχεια όταν ανέλαβε την παρουσίαση του παιδικού show μαγειρικής Junior Master Chef.

Σήμερα είναι από τις πιο πετυχημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και πολλά είναι τα κανάλια που θα την ήθελαν στο δυναμικό τους.

Φέτος την βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του MEGA - μετά την αποχώρηση της από τον ΑΝΤ1 - όπου παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι The Chase και στο πλατό σημειώνονται ασύλληπτα γεγονότα με τους παίκτες.

«Γιατί δεν δυσκολεύτηκα να φύγω από τον ΑΝΤ1; Αρκετά. Απλά ήρθανε σημάδια. Δεν το είχα νιώσει ακόμα (σ.σ. ότι είχε κλείσει ο κύκλος), αλλά ήρθαν κάποια σημάδια, που τα πήρα εγώ και τα αφομοίωσα και πήραν την απόφαση. Γενικά έπρεπε να συζητηθεί και να γίνουν συμβούλια επί συμβουλίων και τηλέφωνα. Θέλω και το σύμπαν να κάνει κάτι», είχε πει χαρακτηριστικά για την αποχώρηση της από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Πως τα πάει η Μπεκατώρου σε τηλεθέαση στο Mega

Σύμφωνα με το δυναμικό κοινό και τον γενικό πίνακα τηλεθέασης, Το The Chase με παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου, σημείωσε 14,5% (τέταρτα 9.4 - 14.0 - 16.8 - 13.8 - 18.6), φτάνοντας έτσι στην πρώτη θέση της απογευματινής ζώνης και φέρνοντας τα πάνω κάτω με τα ποσοστά.

Απογευματινή ζώνη

  • ΣΚΑΙ: Γλυκάνισος 4,9
  • Star: Cash or Trash 12,3
  • Mega: The Chase 14,5
  • OPEN: Εικόνες 5,6
  • ANT1: Ο γεροντοκόρος 9,5
  • ALPHA: Kitchen Lab 11
  • ΕΡΤ1: Τα νούμερα 3,5

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.