Έπαιξε μπάλα μόνος του - Πως τα πήγε στην τηλεθέαση (24/12) ο Μάνεσης χωρίς τη Χρηστίδου από απέναντι;

Το κοινό ήταν μαζί του;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έπαιξε μπάλα μόνος του - Πως τα πήγε στην τηλεθέαση (24/12) ο Μάνεσης χωρίς τη Χρηστίδου από απέναντι;

Μπορεί να έχουν έρθει και επίσημα τα Χριστούγεννα και πιο πριν από αυτά να βλέπαμε εκπομπές να προετοιμάζονταν με ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα για τις ημέρες αυτές, αλλά σίγουρα ακόμα και την παραμονή και ανήμερα είδαμε, πως υπήρχαν στον αέρα live προγράμματα.

Σε ό,τι αφορά λοιπόν το Σάββατο 24/12 και τη παραμονή των Χριστουγέννων, η πρωινή ζώνη είδαμε ότι είχε κάποιες ελλείψεις, αφού άλλαξε ο σχεδιασμός.

Ο λόγος για τη Σίσσυ Χρηστίδου και το Χαμογέλα και Πάλι στο Mega, το οποίο είχε αποχαιρετήσει από την προηγούμενη εβδομάδα το κοινό της, δίνοντας μια υπόσχεση για τη νέα χρονιά (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε).

Τα νούμερα τηλεθέασης για τον Νίκο Μάνεση (24/12) χωρίς τη Σίσσυ Χρηστίδου από απέναντι

Από τη άλλη όμως, ο μεγάλος ανταγωνιστής - στα νούμερα πάντα - της Σίσσυς, ο Νίκος Μάνεσης ήταν κανονικά στη θέση του και την Παραμονή και μάλιστα φαίνεται να πήρε σωστή απόφαση.

Με βάση λοιπόν τα νούμερα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό το Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση στον Alpha βγήκε πρώτο με το 21,9% στο δυναμικό κοινό (15,7 21,7 24,6 23,4 25,0 23,8 25,2 26,4 23,9 19,8 19,3 19,6 16,4).

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Happy traveller (Ε) 7,2
  • MEGA: Σπίτι της συμφοράς 6,9
  • ALPHA: Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 21,9
  • Open: Open Weekend 6,5
  • ΑΝΤ1: Τα διαβολάκια 2,9

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.