STAR: Χαμός με πρωταγωνιστές Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου - Τι συνέβη

Τι έδειξε η τηλεθέαση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/eteoklispavlou
Instagram/eteoklispavlou

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου φέτος για πρώτη φορά παρουσιάζουν την πρωινή εκπομπή του STAR, Breakfast@Star παίρνοντας την σκυτάλη από την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά (δείτε το λόγο που σταμάτησε η συνεργασία τους με το κανάλι).

Μπορεί να ξεκίνησαν λίγο άσχημα την τηλεοπτική σεζόν, όσον αφορά πάντα τα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο, έχουν βρει τα πατήματα τους και έχουν ανοδική πορεία στα ποσοστά, χαρίζοντας χαμόγελα στο κανάλι.

Τι συνέβη χθες 30/1 με Χατζίδου και Παύλου στο STAR

Την ανοδική πορεία στα νούμερα τηλεθέασης του Breakfast@Star, είδαμε και χθες Δευτέρα 30/1. Κατάφερε να περάσει σε ποσοστά μέχρι και το Super Κατερίνα στον ALPHA.

Συγκεκριμένα, σημείωσε 12,4% σε δυναμικό κοινό ενώ σε τέταρτα έκανε 6.8 - 9.9 - 10.7 - 10.7 - 13.6 - 12.0 - 14.0 - 12.1 - 12.6 - 13.6 - 17.5 - 15.6.

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Πρωινό Μας 8,3
  • ALPHA: Super Κατερίνα 11,5
  • EΡΤ: Ενημέρωση 5,9
  • MEGA: Πάμε Δανάη 14,4
  • Open: Γλέντι, λεφτά και αγάπη 1,4
  • ΑΝΤ1: Το Πρωινό 16,0
  • STAR: Breakfast@star 12.4

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Συνεχίζουν στο STAR;

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, λοιπόν, οι παρουσιαστές απάντησαν στην κάμερα του Open Weekend αυτή τη φορά για το τηλεοπτικό τους μέλλον και τις συζητήσεις που έχουν γίνει μέχρι αυτή τη στιγμή σχετικά με την παραμονή τους στον σταθμό, εξηγώντας πως δεν είναι τίποτα σίγουρα, αλλά είναι αισιόδοξοι (δείτε εδώ την αποκάλυψη για το πότε προχώρησαν σεξουαλικά).

«Περνάμε πάρα πολύ όμορφα. Είναι πάρα πολύ ωραίο το γεγονός ότι κάθε μέρα πηγαίνεις και μπορείς να είσαι όσο παραγωγικός μπορείς και θέλεις», δήλωσε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου για τον απολογισμό του μέχρι στιγμής στο Breakfast@Star.

«Είναι πάρα πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε. Ωστόσο, όλοι οι οιωνοί είναι θετικοί», τόνισε έπειτα για το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής, με την Ελένη Χατζίδου να σημειώνει από την πλευρά της: «Δεν ξέρουμε και πώς αλλάζει αυτό και πότε αλλάζει, τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει θετικά ή αρνητικά. Εμείς έχουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα, ανθρώπους που μας πιστεύουν και έχουν επενδύσει».

Όσον αφορά το αν παρακολουθούν Survivor All Star, εκείνη απάντησε: «Αν σου πω ότι δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου; Ό,τι έχω διαβάσει είναι από τα sites αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι εγώ σκεφτόμουν μόνο βρώμικη είμαι και πόσο πεινάω».