"Χαμός" στο MEGA για την Αγγελική Νικολούλη - Τι συνέβη

Τι έδειξαν τα νούμερα τηλεθέασης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Το βράδυ της Παρασκευής 17/2 η Αγγελική Νικολούλη βγήκε στον αέρα του MEGA με το Φως στο Τούνελ και έφερε τον πανικό. Με τις υποθέσεις που παρουσίασε και τις εξελίξεις αυτών, η αγωνία κορυφώθηκε και οι τηλεθεατές περίμεναν λεπτό προς λεπτό για να μάθουν τι συμβαίνει (δείτε εδώ το τηλεφώνημα που "πάγωσε" την παρουσιάστρια).

Είναι γνωστό, άλλωστε, πως η συγκεκριμένη εκπομπή έχει μεγάλη επιτυχία όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, καθώς πρόκειται για κάτι παραπάνω από ενημέρωση. Η παρουσιάστρια και η ομάδα της "παλεύουν" να φέρουν στο φως στοιχεία που θα οδηγήσουν τους εγκληματίες στη φυλακή και θα δώσουν τέλος στο άγχος και στους φόβους ορισμένων ανθρώπων που ψάχνουν τους αγαπημένους τους ή περιμένουν να δικαιωθούν ύστερα από κάποιο φόνο.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, το Φως στο Τούνελ, μπορεί να μη θριάμβευσε και να έφτασε πάνω από το 20%, αλλά άγγιξε αισίως το 15,4%, που είναι απόλυτα ικανοποιητικό για το κανάλι, αλλά και για την ίδια, ιδιαίτερα εφόσον οι υπόλοιπες εκπομπές οι οποίες την ανταγωνίζονται έφεραν μονοφήφια ποσοστά.

Αναλυτικά τα τέταρτα για το Φως στο Τούνελ το βράδυ της Παρασκευής 17/2

9,9

11,5

11,1

14,8

15,0

15,0

19,1

20,6

17,6

17,8

16,9

Οι υπόλοιπες εκπομπές της late night ζώνης σημείωσαν:

  • ΑΝΤ1: 50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι 8
  • OPEN: Ένα τραγούδι ακόμα 3
  • ERT: Ο θάνατος θα ξαναρθεί 4,1

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.