Survivor All star: Σοκ στον ΣΚΑΙ με τα ποσοστά τηλεθέασης που έκανε το επεισόδιο με την αποβολή των παικτών

Ανέβηκε, έπεσε ή έμεινε σταθερό;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All star: Σοκ στον ΣΚΑΙ με τα ποσοστά τηλεθέασης που έκανε το επεισόδιο με την αποβολή των παικτών

Η είδηση πως δυο παίκτες θα αποβληθούν από το Survivor All Star ξεκίνησε να διαδίδεται στα τηλεοπτικά πηγαδάκια από το μεσημέρι της Κυριακής κι όλοι ανέμεναν πως και πως το επεισόδιο της Δευτέρας 27/3, στο οποίο ο Γιώργος Λιανός, φαινόταν από το trailer πως θα ανακοινώσει τι ακριβώς συνέβη, όπως έγινε άλλωστε.

Μια τέτοια είδηση, τόσο ο ΣΚΑΙ όσο και η παραγωγή του Survivor θεώρησαν πως αξίζει από πολλές απόψεις γι' αυτό και φρόντισαν να την προμοτάρουν καλά! Μια τέτοια είδηση, θα πίστευε κανείς πως θα έκανε πολύ καλό στο ποσοστά τηλεθέασης του ριάλιτι που είναι εδώ και πολύ καιρό σε σταθερό επίπεδο, κοντά στο 20% αλλά τελικά... τα μηχανάκια της AGB απέδειξαν το αντίθετο!

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star spoiler: Άσχημα νέα και για τον Ηλία Μπόγδανο

Τηλεθέαση prime time 27/3

Το Survivor All star μπορεί να κατάφερε να διατηρήσει την δεύτερη θέση στην prime time ζώνη με το αρκετά καλό 19,2% (14,6-16,5-12,5-14,3-14,9-11,6-17,0-22,5-20,1-19,8-22,6-21,9-27,6-28,6-23,8-19) αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του! Παρέμεινε σταθερό παρά το τόσο μεγάλο γεγονός που άλλαξε πολλά δεδομένα στο παιχνίδι, πράγμα που έκανε τον σταθμό πολύ χαρούμενο αφού από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς πως το ριάλιτι έχει χτίσει τις βάσεις που πρέπει με το κοινό!

  • ALPHA: Σασμός 19,4
  • ΣΚΑΙ: Survivor All Star 19,2
  • STAR: MasterChef 15,6
  • MEGA: Γη της ελιάς 13,8
  • ΑΝΤ1: Ποιος Παπαδόπουλος 9,2
  • OPEN: Η αρπαγή 6,2

Τι θα δούμε απόψε 28/3 στο Survivor All Star

«Γκότση μου, ηγέτη, θέλω να σου δώσω κάτι...» - Ο Ασημακόπουλος ξεφτιλίζει τον Ηλία μετά την αποβολή του

Η επόμενη μέρα μετά την αποβολή τους βρίσκει κάποιους όπως τον Γιώργο Ασημακόπουλο, σε τρελά κέφια! Ο παίκτης της μπλε ομάδας ειλικρινής, κάνει μάλιστα και τον δικό του απολογισμό on camera, χρησιμοποιώντας πολύ καυστικές ατάκες...

«Γκότση μου πήρες τελικά αυτό που σου άξιζε! Ήσουν πάντοτε ορεξάτος έλεγες ομαδάρα μου αλλά το δικό σου το στομαχάκι ήταν πάντα γεμάτο! Γκότση μου, ηγέτη, νικητή του Survivor 2018 θέλω να σου δώσω κάτι! Φιλάκια!», λέει χαρακτηριστικά αφήνοντας τον καθένα να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.