Τηλεθέαση 25/5: Σε σοκ ο ALPHA με τα ασύλληπτα νούμερα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day

Δεν πίστευαν στα μάτια τους...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τηλεθέαση 25/5: Σε σοκ ο ALPHA με τα ασύλληπτα νούμερα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day

Τα κοντέρ της τηλεθέασης "έσπασε" η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Το πρωί της Πέμπτης 25/5 σημείωσε ασύλληπτα νούμερα κάνοντας "σκόνη" όλα τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά προγράμματα. Μάλιστα, βγήκε πρώτη γενικά όλη την ημέρα, αφού κανένα άλλο project δεν κατάφερε να την φτάσει.

Το Happy Day εδώ και πολλά χρόνια μένει σταθερό στα ύψη, για αυτό κιόλας ο ALPHA, ανανεώνει συνεχώς το συμβόλαιο της παρουσιάστριας, αλλά και της ομάδας της.

Σήμερα 26/5 άλλωστε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε πως και ο Κώστας Φραγκολιάς ανανέωσε το συμβόλαιο του με την εκπομπή.

Η τηλεθέαση της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Happy Day στον ALPHA

Χαρακτηριστικά, το Happy Day σημείωσε το ασύλληπτο 31,3% βγαίνοντας πρώτο στην πολύ πρωινή ζώνη, ξεπερνώντας κατά πολύ ακόμη και τις ενημερωτικές εκπομπές.

Σε τέταρτα μάλιστα έφτασε τα σοκαριστικά ποσοστά: 16.9 - 28.7 - 30.5 - 34.2 - 37.5 - 42.4 - 33.5 - 31.9 - 25.8

Να σημειώσουμε πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρουσιάζει την πρωινή infotainment εκπομπή "Happy Day στον Alpha" από τον Μάριο του 2014.

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Σήμερα 8,5
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 11,5
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 5,6
  • EΡΤ: Συνδέσεις 4,8
  • ALPHA: Happy Day 31,3
  • MEGA: Κοινωνία ώρα Mega 16,3
  • MEGA: Mega Καλημέρα 7,7

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.